Black

5.jpg

7.jpg
Mieli tekee lisätä mustaa väriä mitä keväämmäksi mennään. Eikös kevään pitäis olla hempeiden pastellisävyjen aikaa 🙂 Viime keväänä teki mieli laittaa turkoosia makuuhuoneeseen pieninä ripauksina. Saas nähdä mitä tänä vuonna, tuleeko mustan ja valkoisen kaveriksi jotain muutakin väriä.
3.jpg

4.jpg
1.jpg
Keittiöön hommasin lisää keittiöpyyhkeitä, on mustavalkoista raitaa, ruutua, tekstiä.. Värikkäitäkin löytyy, mutta tällä hetkellä nuo mustavalkoset miellyttää eniten! 

2.jpg
Aurinkoa päivääsi! Mahtava auringonpaiste ulkona <3

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png

14 kommenttia “Black

 1. Hienoa sisustusta! Mistä oot tollaset pitsilampun löytäny? :)Ja toi sängynpeitto on niin pehmeen ja mukavan näköinen. Aurinkoista viikkoa myös teille sinne &amp;lt;3

 2. Kivalta näyttää. Mullakin on parhaillaan menossa toooosi mustavalkoinen kausi 🙂

 3. Oi joi joi Hyypiön rouvan sydän tykyttää täällä niin, että tais jäädä pari lyöntiä välissä. Nättiä ku….ööö…makkarissa.&lt;br /&gt;Makee tuo päiväpeitekkin! Mistä löysit noin suloiset pyyhkeet?

 4. Unknown, Kiitos! Torkkupeitto tuossa päiväpeiton päällä on kyllä tooosi pehmeä! Pitsilamppu on ostettu Kodin1, kävin nettisivuilla etsimässä sitä mut en ainakaan sieltä enää löytänyt tätä. Muistaakseni Janita tai Janina niminen kattovalaisin.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;M, Kiitti! Jännä et muihin väreihin kyllästyy mut ei mustavalkoiseen 🙂 Ja mustan ja valkosen kanssa sopii melkein mikä väri tahansa.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Outi, Heh 🙂 Kiitos paljon ihanasta viestistä! Tuossa mustan päiväpeitteen päällä on musta `turkis`torkkupeitto. Koti-pyyhkeet löysin Kärkkäiseltä. Nyt Hyypiön Rouva autonkeula kohti Kärkkäistä 😉

 5. Upeaa, dramaattista! Kuitenkin elegantti pehmeä, turkispäiväpeite pehmentää mustaa 🙂 T Y K K Ä Ä N!!! IHanaIHana!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Pssst…tulehan J osallistumaan blogini arvontaan 😉 ja tervetuloa muutkin jotka bongaavat sen tästä kommentista :)!

 6. Minna, Hui 🙂 apua, tässähän ihan punastuu 😉 Kiitos ihana!!&lt;br /&gt;Mä lähen heti osallistumaan, sun uudet postaukset ei vieläkään näy mulle, höh..&lt;br /&gt;Kaikki muutkin käykäähän osallistumassa! 🙂

 7. AnnaO, Kiitos paljon &amp;lt;3 Lamppu on aika kookas, halkaisija muistaakseni 80cm.

 8. Tyylikkäältä näyttää! Ihana toi torso, vai miksikä noita nyt kutsutaan 😉

 9. Hanna, Kiitos paljon!! Joo torsoksihan sitä kutsutaan, mun mallinukke 🙂 Pidän tossa kaulakoruja.

 10. Sama tauti täällä sen mustan suhteen;) Niin kauniilta näyttää teidän makkarissa. Kateellisena vihreydestä täällä kuolaan ruudun takana, kun oma koti alkaa olla pahvilaatikoissa ja uusi koti vielä muutaman viikon päässä. &lt;br /&gt;Tosi kiva tuo lamppu! Pitää metsästää, jos jostain löytyisi..

 11. Minni, Heh, musta vie mennessään 🙂 Kiitos paljon! &lt;br /&gt;Anttilasta tai Kodin1 tavarataloista voi vielä löytyä noita valaisimia, nettikaupassa ei ainakaan enää ollu. Sillon kun minä ostin tuon niin niitä oli mustia, valkoisia ja ruskeita. &lt;br /&gt;Oi te ootte nyt muuttamassa! Se on niin stressaavaa kun muuttolaatikoita on joka puolella, tiedän tunteen..mutta ootas kun pääsette sinne uuteen kotiin 🙂 Miten ihana niitä laatikoita on purkaa ja laittaa kotia järjestykseen 🙂

 12. Mistä olet tuon peilin hankkinut? Yritän juuri metsästää samantyylistä ja tuntuu olevan ihan kiven alla :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *