Leikkiä

Huomenta!
Meillä aamut alkaa Pikku Kakkosta seuraamalla ja aamupalalla. Tuttua? 🙂 Aamuohjelmista lemppareita on Postimies Pate ja Maltti & Valtti. Yksi Pikku Kakkosen juontaja on nimetty Laulutädiksi, lasten mielestä täti on ihan paras kun hän laulaa koko ajan 🙂 Joskus maltetaan istua kokonainen tunti paikoillaan ja katsella lastenohjelmia, välillä haetaan leluja ja leikitään siinä samalla. 
Legot on tällä hetkellä mieluisia, niistä rakennetaan taloja ja torneja. Tyttö tykkää järjestellä tavaroita, lelut on nätisti rivissä ja legotalot on harkiten tehty 🙂 Katsokaa vaikka. Poika taas tykkää rakentaa ja hajottaa. Tehdään oikein korkea torni legoista ja ajetaan potkuautolla yli 😀 Ja riemunkiljaisu perään, tottakai! Mahtavaa katsoa miten erilaisia, mutta niin samanlaisia lapset on. Meillä heräillään yleensä siinä 6-7 aikaan.

1.jpg

4.jpg
5.jpg
Lelut löytyy näistä Ikean laatikoista, oon koittanut pitää näitä jossain järjestyksessä. Yhdestä löytyy junarataa, toisesta legot, kolmannesta pojan työkalut, seuraavasta nuket jne.. Yksi iso kaappi on myös varattu leluille. Aivan älytön määrä niitä on kyllä kertynyt.

7.jpg


3.jpg

6.jpg

8.jpg


9.jpg


2.jpg
Nämä tyypit on kans tosi cooleja. Kirjoista luetaan muumeja, leikitään muumilaivalla ja katsotaan muumeja dvd:ltä.

Nyt istahdan tuonne lattialle mukaan leikkeihin, siellä on kuulema kahvit ja pullat jo odottamassa
🙂

Iloista päivää!


Niin sitä kysyisin vielä että onko tämä fontti teidän mielestä hyvä? Onko selkeä? Aina oon kirjottanu tällä samalla, mutta bloggeri on heitellyt nyt muutamana kertana tekstiä suuremmaksi tai pienemmäksi.


462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
white & black - -

9 kommenttia “Leikkiä

  1. Fontti on oikein hyvä ja selkeä :)<br /><br />Meillä myös katsellaan aamuisin pikkukakkosta ja köllitään sohvalla 🙂 Pikkukakkosen alku- ja lopputunnari on varsinkin meidän pikkuherran mieleen 😀

  2. Voi nuo Smurffit on todella söpöjä 🙂 <br /><br />Mun mielestä fontti on oikein hyvä ja selkeä.

  3. oikein selkeää on. Meillä ei aamun ohjelmia ehditä kattoa kun herätään vasta ennen yhdeksää. Titi-nallea sitten vaaditaan dvd:ltä. Meillä on ihan liikaa leluja ja roinaa, varsinkin kaikenmaailman pehmoleluja. Mihinköhän ne pitäis tukkia. Onko väärin niitä välillä salaa hukata:)

  4. Meillä alkaa myös aamu samaan tyyliin. Pikku kakkosen aikana äiti saa lukea lehden aivan rauhassa 😉 Sitten syödään aamupalaa yhdessä. <br /><br />Meilläkin on legot tällä hetkellä kovassa suosiossa ja poika (3,5v.) rakentaa niistä jo hienoja paloasemia ym. Tyttö (2v.) keskittyy lähinnä nuken hoitamiseen. <br /><br />Tytön huoneesta löytyy nuo samaiset Ikean korit. Vetävät aikkamoisen määrän tavaraa sisäänsä! Ainut mihin en ole tyytyväinen, nimittäin keräävät pölyä pintaansa aikalailla (etenkin vaaleanpunainen) ja näyttävät jotenkin suttuisille. Ainakin meillä.<br /><br />Hyvin selkeää on blogisi teksti.

  5. Kiva että täällä ollaan samaa mieltä et fontti on selkeä 🙂 Taas bloggeri vaihtoi itsestään tuon alkutekstin noin suureksi?! Ihme juttu. Lopputeksti näyttäis olevan normaali :)<br /><br />Jensku, Joo tunnari unohtu mainita, täällä kans kuunnellaan se tarkkaan ja välillä tanssitaan musiikin tahtiin 🙂 Ja peitot mukaan sohvalle :)<br /><br />Reetta, Nämä meidän smurffit on jo tosi kuluneen näköset, mä leikin noilla samoilla pienenä 🙂 Kaikki mieluisimmat lelut oon säästänyt omille lapsille ja yhtä suosiossa ne näyttää nyt olevan ku silloin mun lapsuudessa :)<br /><br />Darkangel1981, Oi että, nukuttaispa meilläkin joskus yhdeksään! Mä oon kade 🙂 Täällä ollaan vähän liiankin aamuvirkkuja..äitiä kyllä nukuttais 🙂 <br />Sama täällä, pehmoleluja löytyy kaapista ja yks iso rottinkikori on täynnä niitä. Niin ja sängyssäkin vielä unikaverit 🙂 Paljon niitä on kertynyt tässä muutaman vuoden sisällä. Mä oon `hukannu` leluja kaappiin ja vaihdellaan niitä silloin tällöin, näin ei tuu kyllästymistä leluihin. Eilenkin sieltä löyty vaikka mitä "uusia" leluja ;D<br /><br />Henna, Sama täällä, pieni hetki omaa rauhaa Pikku Kakkosen aikaan 🙂 Meillä on muuten melkein samanikäiset lapset 🙂 <br />Mä oon huomannu saman noista koreista, välillä käyn teippiharjalla ne läpi.

  6. Kuulostaa tutulta :)<br />Kivoja kuvia, mukavaa viikonloppua sinne!

  7. hyvä fontti on, selkeä!<br /><br />tulin toistamiseen ihailemaan tuota ensimmäistä kuvaa, heti niin nostalginen että! <3

  8. S, Kiva kiva! Kiitos :)<br />Oli ihan pakko ostaa tuo kello lastenhuoneeseen, kun sen näin. Niin retro ja pirtsakan värinen 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *