Matta mustaa..

3.jpg
Maanantai ja aurinko paistaa, mikäs sen parempaa. Ikkunanpesu ois edessä, jostain pitäis saada inspistä aloitukseen 🙂 Kuulema pari pikkuapuria haluais olla mukana auttamassa 😉

 Viikonloppuisin käyn silloin tällöin kirppiksillä ja löysin tällaisen aarteen matkaan. Vähän hiomista ja matta mustaa maalia pintaan.. Vielä en tiedä mihin tää asettuu, mutta kyllä sille hyvä paikka löydetään.

5.jpg

4.jpg
Alla jakkara ennen käsittelyä.
2.jpg
Sillä aikaa kun otin kuvat, toisella puolen olohuonetta näky oli hauska 🙂 Lapset laitto kissan nuken vaunuihin ja ajoivat rallia ympäri taloa. Melkosta kyytiä muuten saikin. Ilmeestä vois päätellä ettei hirveesti tykänny..Meillä kissat on tottunu leikkeihin ja kovaan menoon, koskaan ei oo kumpikaan sähissy tai rääpäissy lapsia. Nytkin kuului vain kehräys vaunuista ♥ Että tais olla ihan mukava ajelu.
1.jpg
Mukavaa viikkoa!

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
white & black - -

13 kommenttia “Matta mustaa..

 1. Voi että miten soma jakkara! Aivan mieletön löytö! Tuosta teidän sohvapöydästä puhumattakaan, jota kuolaan tuon tuostakin 🙂 Ja tuo kissa ilmeineen.. :DD <3

 2. Hieno jakkara tuli :)<br />Se on kyllä kiva, että kissat ja koirat tottuu lapsiin, niin voi olla leikeissä mukana 🙂

 3. Hih, teidän kisulla on vauhdikasta =) On muuten samaa näköä kuin meidän Viiru-kisulla. Tuo valkoinen täplä suupielessä ja kaikki. Jakkarasta tuli vallan mainio. Mukavaa viikkoa!

 4. Janika, Kiitos paljon Janika ihanasta viestistä <3 Ei muutaku sohvapöydän tekoon ;)<br /><br />Mira, Kiitos 🙂 Niin on, ja kun lapsille heti pienenä opettaa miten eläimiä hoidetaan ja käsitellään niin hyvin tulevat toimeen :)<br /><br />Suveliina, Joo menoa ei täältä kyllä puutu 😀 <br />Oonkohan mä nähny koskaan teidän kisusta kuvaa? Meidän kisulla on vielä maha ja kaikki tassut valkoiset 🙂 Kiitos! Sinne myös kivaa viikkoa!

 5. Taas kerran ihanan näköistä teillä! 🙂 Ja voi tota M-kisun ilmettä :DD Ei tuo kovin onnelliselta näytä, vai olikohan se vaan sitä että kyyti loppu kesken ;)Lumisateista tiistaita teille! 🙂

 6. Emilia, Kiitos ♥ Kiva ku jätit pitkästä aikaa kommenttia :)<br />Hah, kisulla vähä säikähtänyt ja nyrpeä ilme, mut kyl se tais tykätäki siitä rallista ;D <br />Samoin sinne, täällä sataa vaakatasossa lunta :O Järkky ilma.

 7. Siis voi ei, mitkä naurut mä sain tosta kissakuvasta! Mä en osaa kuvitella kumpaakaan meidän kateista samaan tilanteeseen 😉 Kaunis koti teillä, eksyin ensimmäisen kerran ja tulen varmasti toistekin!

 8. Saska, Heh! Arvaa vaan miten mua nauratti ku kuvia otin 😀 Kissaparka 😉 Meidän kisu on kohta 10v. vanha ja ei ollu moksiskaan vauhdikkaista kyydeistä.<br />Kiitos paljon ihanasta kommentista :)<br /><br />Jenna, Eikö 🙂 Toinen katsoo ilmeellä että `ota mut pliis jo pois täältä` ;D<br />Mukava kun jätit viestiä!

 9. Hah, ihanan semi-järkyttynyt ilme tuolla teidän kissalla! 😀 Sain hyvät naurut :)<br /><br />Meillä kissat ei halua itse olla osana lapsen leikkejä, vaan seuraavat tilannetta turvallisen välimatkan päästä.

 10. Soikkeli, Muaki alko naurattaan ku kuvaa taas vilkasin :DD Meillä just tämä kissa on arempi ja yleensä seurailee mielenkiinnolla leikkejä vähän kauempaa, mut en tajua miten se nyt halus olla tuolla :)<br />Toinen kisu on taas enemmän mukana, sille syötetään leikisti ruokaa lastenhuoneessa ja peitellään sänkyyn ja kaikkee mahollista 😀

 11. Jonna, moi! <br />Kiitos, molemmat löydöt oon tehny kirppiksiltä, joskus sieltä löytää todellisia aarteita 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *