Multaa sormissa

Touhuttu on pihalla niin paljon ettei oo kerennyt koneellakaan kuin pikaisesti käymään 🙂 Lapset haluais olla pihalla aamusta iltaan ja nytkin menivät vielä illaksi mummolaan, ukin ja mummun kaveriksi.

1.jpg
Lisää kukkia haettiin tänään, petunioita, maahumalaa..ja siemeniä kasvimaalle. Lapset kylvi siemenet maahan. Mies teki viime vuonna istutuslaatikon, mikä olikin menestys! Satoa tuli hyvin ja nyt tehtiin vielä toinen samankokoinen laatikko. Hernettä, porkkanaa, persiljaa, tilliä, basilikaa ja salaattia saa kesän mittaan syödä omasta maasta 🙂 Ruohosipulia ollaan jo maisteltu, varsinkin lapset tykkää syödä sitä suoraan penkistä.

2.jpg

4.jpg

5.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg



11.jpg

Yks päivä otin urakaksi maalata ikkunan pielukset. Siinä vierähtikin useampi tunti, hidasta puuhaa.. aina kun yhden ikkunan sai maalatuksi niin tuntui kuin koko ikkuna ois suurentunu silmissä, kyllä kannatti!
10.jpg
3.jpg
Kivaa iltaa! Ilo on ollut huomata miten paljon täällä käy porukkaa ♥
Kiitos siitä kuuluu teille kaikille!

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png

4 kommenttia “Multaa sormissa

  1. Mie olen miettiny tuommosia kasvatuslaatikoita.. Saanko kysyä miten te ootte toteuttanu ne? Onko pohjalla jotain rikkaruohoja estämässä, onko multaa syvemmälle kuin nuo reunat?

    1. Tottakai saa kysyä 🙂 Tuon laatikon korkeus on 30cm, leveys 1,5m ja pituus 2m. <br />Viime vuonna laitoin tuonne pohjalle suodatinkankaan, mutta nyt kun vaihdettiin kasvimaan paikkaa niin otin sen kokonaan pois ja kaivettiin kuoppa maahan ja täytettiin mullalla. Eli multaa on syvemmällä kuin nuo reunat. <br /><br />Multaa meni noihin yht. n. 12 säkkiä (50litran). Siinä on nyt niin paksu kerros multaa (melkein puoli metriä) että pitäis hyvin kasvaa porkkanat sun muut 🙂 Enkä usko että rikkaruohoja tulee kun tosiaan laitettiin niin paljon tuota hyvää maata siihen. <br />Tykkään kyllä tosi paljon, tehkää ihmeessä omat istutuslaatikot 🙂

  2. Kivat kasvatuslaatikot :)<br />Olet laittanut kauniisti kesäkukkia, näyttää tosi hyvältä!

    1. Tänä vuonna laitoin vähän värikkäämpää kukkaa, valkoiset ei oikein erotu kun talo on myös vaalea. Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *