Kalusteet takaterassille

Tiiättekö mitä! 

Mä oon täysin ihastunut valkoiseen polyrottinkiin. Vielä viime keväänä haaveilin tummasta polyrottinki ryhmästä, mutta nyt en enää tiedä.. Huomaan katselevani netistä vain vaaleita ryhmiä, tummilla pehmusteilla! Tuo riipputuoli ois ihan must-juttu terdelle sohvaryhmän kanssa. Onko teillä kellään vaaleita polyrottinkisia pihakalusteita, ois kiva kuulla kokemuksia niistä? 🙂

1.jpg
Kuvassa oleva kalusteryhmä löytyy täältä
1.jpg

1.jpg
Divaani täällä
1.jpg
Sohvaryhmä täällä
1.jpg
Riipputuoli löytyy täältä




Takaterassin lattiaa ei olla vielä sävytetty ollenkaan ja seinät on tämän väriset:

40.jpg

Kuva otettu meidän etuterassilta.

Mitäs mieltä olette, sopisko terassille vaaleat kalusteet, tummilla pehmusteilla? 


Mukavaa viikonloppua sateista huolimatta 🙂 Ja onnittelut valmistuneille!

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png

10 kommenttia “Kalusteet takaterassille

  1. Heips ! Kiitos mukavasta blogistasi. Kuulut niihin jokailtaisiin pakollisiin seurattaviin. Hihih !<br /><br />Mun mielestä vaaleat kalusteet ja tummat pehmusteet. Niiden väriähän voi aina vaihtaa, kun muoti/mieli muuttuu. En tiedä miten vaikeat puhtaanapidettävät ne vaaleat on. Toivottavasti joku tietää. Vai onko vain sellaiset vesiletkulla pestävät ?<br /><br />Mukavaa viikonloppua ! Antaa sataa vaan !

    1. Heippa Marjutti ja ensiksi haluan kiittää sinua ihanasta viestistäsi! Kiitos <3 Tiiätkö musta on blogin kirjoittamisessa parasta just se että saan teiltä ihanilta lukijoilta kommenttia ja palautetta ja niin mahtava kuulua niihin pakollisiin seurattaviin :)<br /><br />Joo sitä minäkin mietin et onkohan vaikeasti puhdistettavat ja miten esim. sadevesi ja siitepöly niissä näkyy. Mut luulisin et siitepöly näkyis paremminkin tummissa kalusteissa.<br />Ei kai se auta kun lähteä ostoskierrokselle ja myyjiltä kyselemään :)<br /><br />Kivaa weekendiä sinulle!

  2. Valkoinen polyrottinkikalusto olisi ihana terassille tai parvekkeelle! Joskus tosin luin jostain, että polyrottinkiset kalusteet pitäisi siirtää kylmien ilmojen eli pakkasten ajaksi sisälle eli eivät kestäisi talvikelejä. Mitenköhän se sitten oikeasti menee, onkohan näin? 😮

    1. Niin olis, mä oon nyt jotenki ihastunut noihin vaaleisiin rottinkikalusteisiin ja tuntuu että nyt on paljon enemmän vaihtoehtojakin mitä ennen. <br /><br />Oon kuullut saman, että ne tosiaan pitäis talveksi saada johonkin kuivaan ja suojaan pakkaselta, mut meidän tutuilla ainakin on hyvin kestäneet säilytystä jo monta vuotta pihamökissä, missä ei ole lämmitystä, siellä ne on suojassa ainoastaan lumelta. Ei meilläkään ole mitään lämmintä tilaa noiden säilytykseen, pihamökissä ne säilytettäis talven yli :)<br />Kivaa lauantaita Irina! (Olit vaihtanut nimimerkkiä niin piti vähän aikaa miettiä et kuka siellä kirjottelee :))

    2. Hih joo, aloin kirjoittelemaan omalla nimelläni 😀 Mulla on nykyään lasitettu parveke, voisikohan ne siellä kestää talven yli… olisi aika ikävä raahata talveksi varastoon.<br /><br />Kivaa lauantaita sinnekin!

    3. Oi sulla on lasitettu parveke, ihana! Varmasti säilyy lasitetulla parvekkeella yhtä hyvin kuin pihamökissäkin ja eipähän tarvii roudata niitä eestakas kun saavat aina olla siellä omalla paikallaan 🙂 Olispa itelläkin lasitettu terassi, sais kaikki kesäkalusteet jättää omille paikoilleen.<br /><br />Kiitti!

  3. Noi olisi kyllä tosi ihanat ♥ <br />Uskon että nuo valkoisetkin sopisi teille tosi hyvin 🙂

    1. Kiva kuulla! Vielä en ole osannut päättää ostanko valkoiset vai sittenkin mustat 🙂 Valinnanvaikeus ja mieli muuttuu ;D

  4. Hei.<br />Ostin viime kesänä valkean polyrottinkiryhmän teranssille ja todella tyytyväinen olen ollut, että jaksoin sellaisen metsästää. Joka paikassa kun tuntui olevan vain mustaa ja ruskeaa tarjolla. On tosi sievä! Ne säilyy kyllä pihalla myös talven, mutta silloin ei kestä niihin istahtaa ettei räsähdä rikki. Pöydän lasin otin tietysti lämpimään. Nyt keväällä vain suihkuttelin siitepölyt pihasuihkulla ja pyyhin luudulla ja lähti kyllä puhtaiksi. Eli voin kyllä suositella, jollet jo olekin päätöstä tehnyt :)..

    1. Moikka! En ole vielä päätöstä tehnyt kalusteista, niin vaikea päättää kun valikoimaa on paljon. Valkoinen miellyttää edelleen eniten silmää ja vahvistit ostopäätöstäni 🙂 Kiitos paljon viestistä, taidan kallistua siihen vaaleaan polyrottinkiryhmään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *