Happiness

Heipsis!


Tämä sisustustarra on odottanut jo jonkin aikaa asennusta, nyt se on seinällä. Jihuu!
Vihdoin sain oikean kokoisen ja värisen (vaatimuksena vitivalkoinen, paksuus n. 3mm ja koko 50×70) taustan tarralle. En halunnut sitä suoraan seinään joten liimasin sen valkoiseen alustaan ja tein siitä taulun. Nyt tarran paikkaa voi helposti vaihtaa jos haluaa.

5.jpg


1.jpg

3.jpg

4.jpg
Tykkään!
2.jpg
Täällä kovasti odotellaan jo alkavaa viikkoa, ens viikolla on luvassa suursiivoukset ja valmistelua. Ois jo torstai, hih! 🙂
Onko teillä millaisia suunnitelmia juhannuksena? Me ollaan kotosalla, ystäviä tulee tänne viettään juhannusta ja käydään myös mökkeilemässä. Ja paljuun on pakko päästä kans 🙂 Eilen olin pari tuntia saunomassa ja paljuilemassa, ilmakin oli niin aurinkoinen että mikäs sen parempaa!
462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png


J / white & black - -

13 kommenttia “Happiness

  1. Neidille onnea! Varmasti jo innolla odottelee tulevia synttäreitään :)<br />Kiva ku jätit viestiä Satu!

 1. Makee taulu! Meillä vietetään juhannusta kotosalla. Huomenna tullaan kaatamaan kymmenen puuta, joten loppu viikko menee niiden palottelussa. Kivaa alkavaa viikkoa sinulle!

  1. Eikö :)<br />No siellähän on pilkkomis urakka edessä, toivotaan ettei hyttyset oo kaverina 🙂 Tänään olisin jatkanut maalausta mutta ei pystyny tuntia kauempaa olemaan tuolla metsän laidassa hyttysten syötävänä.<br />Kiitos, teille myös mukavaa viikkoa!

 2. Tosi kiva taulu ja hyvä idea laittaa tarra kehyksiin, niin on helpompi siirrellä! Kehykset näytäävät justiin passelilta tarralle.<br /><br />Kaunis makkari(?) pilkistää myös kuvassa :)<br /><br />Me ollaan Juhannusaattona menossa appivanhempien mökille ja Juhannuspäiväksi meidät on kutsuttu mun sukulaisen mökille syömään. Ihanan leppoisa Juhannus siis tiedossa enkä muunlaista kaipaakaan!<br /><br />Mukavaa sunnuntaita sulle 🙂

  1. Kiitos -I- mukavasta kommentista! <br />Nuo Ikean Ribba kehykset on kyllä hyviä ja kestäviä.<br />Vierashuone pilkistää kuvassa 🙂 <br /><br />Leppoisa ja rento meininki onkin ihan parasta juhannuksessa, saa vaan olla ja nautiskella 🙂 Ihanalta kuulostaa teidän juhannus suunnitelmat :)<br />Kiitos, sinne myös kivaa iltaa!

  1. Kiitti! Mulla on pari sisustustarraa seinässä kiinni ja joskus ois kiva vaihtaa niidenki paikkaa mut eihän ne enää tartu uudestaan kii jos ne menee irrottamaan. Tästä lähti idis tauluun :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Voitin Willa Olivia blogin arvonnassa lahjakortin Rauhanranta nimiseen verkkokauppaan, joka valmistaa näitä sisustustarroja. Tässä linkki suoraan tarraan: <a rel="external nofollow" href="http://www.rauhanranta.com/verkkokauppa/index.php?main_page=product_info&amp;cPath=1_9&amp;products_id=159<br&quot; target="_blank">http://www.rauhanranta.com/verkkokauppa/index.php?main_page=product_info&amp;cPath=1_9&amp;products_id=159<br</a&gt; /&gt;&lt;br /&gt;Tarroja saa useilla eri väreillä.

 3. Fiksu päätös tehdä tarrasta taulu, paljon kätevämpää. On kyllä hieno taulu! (: Täällä suunnassa juhannus menee mökkeillessä. Paljuun saatan minäkin päätyä 😀

  1. Moikka Elina!&lt;br /&gt;Niimpä 🙂 ja tarrakin näyttää paremmalle kun on kehyksissä.&lt;br /&gt;Mukavaa juhannusta sinne! palju on ihan ehdoton juhannuksena 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *