Räpsyjä :)

2.jpg
1.jpg

6.jpg
3.jpg

4.jpg
Pieniä paloja juhannukselta. Hauskaa oli! Paljuiltiin joka päivä.
Grillattiin juhannusruokaa ja saunottiin ulko- ja sisäsaunassa. Mölkkyä ja muita pelejä.. Kivoja muistoja jäi tästäkin juhannuksesta, melkein samalla porukalla mentiin mitä viime vuonna. Tästä taitaa tulla ihan perinne 🙂
(Jos joku ihmettelee tuota puolikasta makkaraa tuolla grillissä niin se on pojan. Omalla tyylillä grillattu! Vähän rillausta, sit haukku ja taas vähän lämmitetään ja haukku :D) Maistuuhan se noinkin 🙂

5.jpg
Voi tulispa takaisin lämpöiset päivät! Mulla olis maalausprojekti kesken pihalla, loppuis nyt tuo vesisade ni vois jatkaa maalailua 🙂

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
J / white & black - -

2 kommenttia “Räpsyjä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *