Kylpy- ja kodinhoitohuoneeseen

505ae5abc98c7e8910000002.jpg

Alkuviikosta saapui Clasun paketti, josta teinkin aiemmin kollaasin mitä klikkailin ostoskoriin. Olin ihan kuvitellut tätä koria pienemmäksi nettikuvan perusteella, mutta tämähän oli positiivinen yllätys! Iso kori, mihin mahtuu paljon pyyhkeitä.  Betoniruukkuihin ihastuin myös kovin! Niistä kuvia myöhemmin.505ae5aec98c7ee66b000041.jpg

505ae5abc98c7e7e60000002.jpg

Lasipulloon tyhjensin huuhteluainepurkin, tämä saakin jäädä näkyville kodinhoitohuoneen hyllylle. Eikö näytä muuten ihan maitopullolta? heh 😀 nostin huuhteluaineen niin korkealle ettei lapset pääse siihen käsiksi. Tämmösillä pikkujutuilla saa uutta ilmettä ja pyykkääminenkin sujuu mukavammin.

505ae5afc98c7e7b47000032.jpg

Oletteko muuten huomanneet sivupalkkiin tulleet seurantalinkit? Niitä kautta voitte seurata blogiani ja kohta saamme myös automaattisen ohjauksen teille jotka seuraatte blogiani bloggerin kautta.  Tässä vielä uusi osoitteeni:  https://whiteandblack.casablogit.fi

CASA blogit löytyy nyt myös Facebookista http://www.facebook.com/casablogit

Vuorokauden aikana sinne on tullutkin jo monta sataa tykkääjää 🙂

Mutta nyt pyykkäämään, ruokaa tekemään ja sit pakkaamaan. Pieni kiva loma edessä, paljon tavaraa, täyteen ängetty auto 😀 Lasten kanssa kun lähtee reissuun, oli se sitten lyhyt tai pitkä reissu niin tavaroita ei mitenkään voi saada mahdutettua yhteen laukkuun. Aina on tavaratila täynnä ja sinne pitäis vielä mahtua ostoksetkin 🙂 Toivottelen teille kaikille jo nyt hyvää viikonloppua <3 Ja kiitos kommenteista edelliseen postaukseen!

10 kommenttia “Kylpy- ja kodinhoitohuoneeseen

 1. Mä hain viikko sitten myös Clasun paketin ja siellä oli mm. tuo sama kori (meillä on eteisessä pipokorina) ja niitä betoniruukkuja :D<br />
  Positiivisesti yllätyin kans!

  1. Eikö ollu ihania ne betoniruukut? Kaks erikokosta vaan ostin, jos oisin tienny et ne on noin hienoja ni oisin ottanu ainaki kuus 😀

 2. Hihi 🙂 Mieki ku aukasin oman clasun paketin niin yllätyin ko sieltä tuliki Jätteiso kori vastaan 😀 Meillä se toimii nyt halkokorina, ei niin hirviästi mahu niitä mutta ihan tarpeeksi kuitekki 🙂 ja kaunis tuo pullo :)<br />
  <br />
  Mukavaa lomareissua ja hyvvää viikonloppua 🙂

  1. No niimpä, mä ees kattonu mittoja ku sen tilasin, mut luulin sitä pienemmäksi. Onneks ei ollu! Tuolle on kyllä paljon eri käyttötapoja, halkokorinakin tosi kaunis! Kiitos Satu &hearts; laukut on pakattu 🙂

 3. Tuosta on tullut oikein blogikori 🙂 Meillä on käytössä olkkarissa torkkupeittokorina. Hauskaa reissua!

  1. Niin on, monesta blogista oon bongannut tuon 🙂 Kiitos! Mun pitäis olla jo nukkumassa mut täällä mä vaan selaan Ikean sivuja ja mietin mitä tarvisin..mies oli kyllä sitä mieltä et me ei tarvita sieltä mitään 😀

 4. Kauan mä taistelin, kunnes toissapäivänä klikkasin korin ostoskoriini. KÄÄÄKS. Oonan tapaan ajattelin just vilttikorina. Naapurilla on tämä vessapaprukorina vessassa, toimii myös niin kivasti.

  1. Miten mulla oli semmonen mielikuva et sulla oli tää kori jo? Täh 😀 mä oon varmaan nähny unta 🙂

 5. Hei! Onkohan tuo kori loppuunmyyty kun ei löydy oikein mistään kategoriasts? Kiva idea tuo pyyhekori!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *