Takapihalla..

9-horz.jpg13.jpg

Takapihalle hain vielä lisää puutarhalta kukkia. Tyttö halusi leikkimökin edustalle valita mieleisensä ja viikonloppuna istutettiin kukat. Myös noihin itse tekemiin istutuslaatikoihin kylvettiin porkkanaa, salaattia, hernettä, avokadoa!, sipulia ja olikohan vielä jotain muuta.. ai niin onhan niissä joissakin purkeissa myös auringonkukkaa ja begoniaa. Saas nähdä lähteekö begoniat kasvamaan, ennen en ole kokeillut niitä kasvattaa.

14.jpg

17.jpg

12.jpg

Joku päivä voitais kurkata tuonne leikkimökkiin 🙂 On muuten reippaita lapsia kun itse haluavat mökin siivota. Matot ulos ja lakaisemaan.. Pääsee äiti helpolla 😉 ja vieraille muistavat aina mainita että kengät jättäkää terassille, kiitos 🙂 Siellä on keitetty monet kahvit ja pidetty juhlia. Pitääpä ottaa kuvia heti siivousten jälkeen.

4-horz.jpg

15.jpg

11.jpg

16.jpg

Tulppaanit on puhjenneet kukkaan, penkistä nousee myös valkoisia tulppaaneja, ne on vähän jälkijunassa vaikka samaan aikaan istutinkin punaisten kanssa. Ihanat pionit myös kasvaa kovaa vauhtia. Ehdottomasti minun lempikukka puutarhassa. Kolmea eri lajiketta istutin ja viime vuonna sain jo nauttia väriloistosta! Vaikka pihalla onkin vielä puuhaa, niin olen iloinen että jo näin hyvältä näyttää ja jopa kehujakin piha on saanut 🙂 Nyt kastelemaan vielä kasvimaa, aurinko on hellinyt meitä koko päivän. 

Mukavaa alkavaa viikkoa 🙂

6.jpg

white & black - -

6 kommenttia “Takapihalla..

 1. Ihanan näköisiä kesäkuvia ja kukkia! 🙂 Meillä saa vielä pitkän aikaa odotella pihan laittoa..

  1. Kiitos! Me on asuttu tässä jo yli kolme vuotta ja vieläkään ei ole piha valmis 🙂 ehkä hyvä niin, on aina pihalla jotain tekemistä 🙂 Yksi iso multakuorma on taas tulossa että saadaan vielä tasattua tuota pihaa ja uutta nurmikkoa pitäis sit kylvää. Mukavia pihan suunnittelu hetkiä sinne!

 2. Olipa mukava, kun löysin blogisi! 🙂 Ihania kuvia! Liitynpä lukijaksesi.<br />
  Käy vastavierailulla, jos haluat. 😉 [email protected]<br />
  <br />
  -Anne-

  1. Moikka Anne ja lämpimästi tervetuloa blogini pariin! Tulen varmasti käymään 🙂

 3. Ihanan kesäisiä kuvia. Meidän kesäkukat on edelleen kaupassa ja muutenkin kaikki ulkojutut on ihan vaiheessa. Toivottavasti kesää on vielä jäljellä niin paljon, että ehditään kaikki tekemään 🙂

  1. Toivotaan kovasti että kesää ois vielä piiiitkästi jäljellä, ainakin elokuuhun asti 😉 Eiks niin! Kyllä ne kukat siellä kaupassa odottelee, näyttää oikein pursuavan kukkia joka kauppa, että ei varmasti lopu kesken 🙂 Tsemppiä sinne pihahommiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *