Rakkaudesta betoniin-DIY

Betonipenkki valmistui aika äkkiä kun hommaan ryhdyttiin. Niinkuin otsikko kertoo rakastan kaikkea betonijuttuja.. kukkaruukkuja, penkkejä, tuikkukuppeja.. jopa meidän uusi grillauspaikkakin on betonista! Siitä lisää myöhemmin kuvien kera. Vuoraisin varmasti yhden sisäseinän myös betonilla jos saisin siihen luvan 😉 Lupa irtosi kuitenkin betonipenkkiin jota olen kinunnut siitä asti kun terassinpöytä valmistui. Puoliso ehdotti lautapenkkiä mutta minä toivoin betonia puun kaveriksi.

2.jpg

1.jpg

4.jpg

3.jpg

5.jpg

Laitettiin rautaa tueksi betonin sisään, varmasti kestää istua! 🙂 Ja hiottiin isoimmat karheudet pois betonipinnalta. Toisella puolen pöytää on kaksi mustaa tuolia jotka kotiutin Kuopion reissulta. Vähän epäsymmetriaa terassillakin. Mitäs pidät uudesta penkistä? 🙂

Kotiuduttiin juuri mökkireissulta ja voi että mitkä ilmat helli meitä koko ajan. Sieltäkin olisi kuvia laittaa vaikka tänne blogiinkin asti 🙂 

J / white & black - -

18 kommenttia “Rakkaudesta betoniin-DIY

 1. Ihana penkki, tykkään! Itseäni miellyttää sisustuksessa ripaus industriaalista (ja rustiikkia). ♥

  1. Voi kiitos Irina ♥ Niin minuakin! Tuosta penkistä tuli kyllä täydellinen pari pöydälle 🙂

 2. Aim in lööv. Ihana 🙂 Mä oon asunu betoniraudoittajan kanssa yli 7v, mut se ei oo väsänny mulle mitään kivaa. *katkera*

  1. Me too &hearts; Kiitos!! <br />
   Eikä! Nyt sun pitää saada ylipuhuttua miehes että sulle samanlainen betonipenkki 😉

  1. Kiitos paljon Vilhelmiina! Betonia jäi sen verran yli että sain siitä tehtyä muutakin 🙂 laitan kuvia tässä joku päivä 🙂

 3. Kaunis ja ihanan simppeli penkki! Itse voisin betonisia kalusteita kotiuttaa omaan kotiini ihan sisätiloihinkin.. 🙂

  1. Kiitos Emma! Minä myös voisin ottaa sisällekin betonikalusteita, ne vaan on niin painavia että pitäis keksiä alle jotain että lattia ei rikkoonnu 🙂 Betonilattiakin olis aika magee 😉 Kiva kun jätit kommenttia!

 4. Ihana penkki! Teittekö laudasta muotin vai kuinka valmistitte sen?

  1. Joo laudoista tehtiin muotti ja ruuveilla kiinni. Laudat irtosi hyvin betonin kuivuttua, kolme päivää annettiin penkin kuivua. Kiitos paljon 🙂

 5. Oi kuinka hieno!! Nyt minäki haluaisin mutta mitenhän tuollainen tehdään 🙂

  1. Kiitti paljon! Hitsi kun en tajunnut ottaa kuvia teko vaiheista.. Pitäsköhän mun suostutella mies vielä tekemään yhden penkin muotit 😀 niin voisin ottaa kuvat. Mutta siis laudasta tehtiin muotti mittaamieni mittojen mukaan ja ruuvilla kaikki kiinni (helppo sitten irrottaa kun betoni kuivunut). Sitten vaan täytettä sisään, istuinosaan ja jalkoihin laitettiin harjaterästä tukemaan penkkiä. Noin puoleen väliin laitoin nuo ja päälle loput betonit. Tasoitin betonin pinnan ja kuivua annoin muistaakseni 4 päivää, muutamana päivänä kastelukannulla kastelin vähän betonin pintaa. Rälläkällä hiottiin isoimmat epätasaisuudet pois kun penkki oli kuivunut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *