Mökillä..

9.jpg

14-horz.jpg1-horz.jpg10-horz.jpg4-horz.jpg

20.jpg15-horz.jpg

3.jpg5-horz.jpg7.jpg12.jpg8.jpg17.jpgViikolla nautittiin auringon lämmöstä mökillä. Kalasteltiin ja miehet vei verkot järveen. Poika oli ekaa kertaa mukana verkkojen vienti- ja hakureissulla ja niin jännää puuhaa oli. Isoimman ahvenen varasi heti itselleen, tuon syön minä!  Me tytöt ongittiin sillä aikaa rannalla. Arvatkaapa kumpi porukka sai isomman saaliin 😉 

Syötiin ulkona, uitiin, leikittiin ja nähtiin vilaukselta myös auringonlasku. Aurinko oli laskemassa puiden taakse kun grillailtiin vielä iltapalaa, hetkeksi mentiin sisälle ja  siinä välissä aurinko oli jo laskeutunut. Pienen hetken kesti 🙂 Lapset löysi myös tyhjän linnunpesän maasta ja sinne eksyi jos jonkinmoista aarretta 😀 Mökin omistajille halusivat vielä lähtiessään piirtää piirustukset kiitokseksi ja innoissaan kyselivät että milloin tullaan mökille uudestaan. Tämmöiset lomapäivät on mitä parhaimpia <3

Lämpöä näyttää riittävän tällekin viikolle, iloa ja aurinkoa kaikille! Ja kiitos edellisen postauksen kehuista <3 ihana kuulla että tekin tykkäsitte DIY-penkistä 🙂

 

J / white & black - -

6 kommenttia “Mökillä..

    1. Kiitos Eija! Rentoa meininkiä meillä mökillä olikin 🙂 ei kiire minnekään ja sai tehdä mitä haluaa 🙂

  1. Ihania kuvia. Suomenn kesä on parhaimmillaan ihan täydellinen &hearts;

    1. Mun puolesta kesä sais jatkua vielä piiiiittkään &hearts; niin nautin tämmöisistä aurinkoisista päivistä, ei yhtään vielä kyllästymistä havaittavissa tai syksyn odottelua! Silti iltaisin sytytän aina kynttilät kun illat on jo sen verran pimeitä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *