Tehosiivoukset!

4.jpg

Syyskuun ensimmäinen viikko käynnistyi ja syksy on saapunut, kun puista tippuvat lehdet ja kesäkukkien tilalle saa vaihtaa syyskukkaset. Mutta ennen pihan kuntoonlaittoa ja haravoimista tein supersiivoukset sisälle. Mikäs sen parempi tapa aloittaa uusi kuukausi. Kotimainen Sinituote on Casa Blogien yhteistyökumppani ja sain valita heidän tuotteistaan itselleni sopivia siivousvälineitä. Sinituotteita voin lämpimästi suositella, niistä on monen vuoden käyttökokemus. Kaikkein parasta on kun yhteen ja samaan varteen käy kaikki siivousvälineet, mopit, lastat, harjat.. Vie vähemmän kaappitilaa kun siellä on vain yksi varsi ja siihen vaihdettavat päät saa helposti napsautettua paikoilleen. Meillä oli jo ennestään Sinin lasikuituvarsi, johon valitsin nyt lankamopin, kätevän monitoimimopin, johon saa tarranauhan avulla vaihdettua mm. mikrokuitumopin

84.jpg

5.jpg

Sauna odottaa vielä pesua tällä setilläKylpyhuone on kuitenkin jo putipuhdas, kun innostuin perjantai-iltana harjaamaan jokaikisen sauman niin seinistä kuin lattiastakin. Ihan pakko hehkuttaa saumaharjaa, jolla lähti puhtaaksi laattojen välit ja pesinpä sillä kaikki laatatkin. Miten en ole ennen tuota apuvälinettä keksinyt, joka on tehty tuohon tarkoitukseen! Ja eipä tarvinnut enää jakkaran päällä keikkua katonrajassa, kun laitoin saumaharjan teleskooppivarteen kiinni. 

Tällä viikolla menen isomummolle tekemään viikkosiivoukset ja taidan ottaa osan välineistä mukaan helpottamaan siivousta. Ikkunatkin odottaa puhdistusta mikrokuituisella ikkunanpesimellä niin kotona kuin mummolassakin.

82.jpg

Pitihän se miehellekin jotain kivaa saada, kun puunaa autoaan niin ahkeraan ;D KUNGS autotuotteen pesuharja vesiletkun päähän ja rulla kiillotusliinaa, näillä lähti pirssi puhtaaksi.

2.jpg

Täkkipusseihin sujautin vieraspeitteet ja -tyynyt ja pukupusseihin ripustin pitkät juhlamekkoni. Kylppärin lasiseinän ja saunan oven puhdistuksessa ihan ehdoton oli muuten tuo mikrokuituliina. Pinnat lähti täysin puhtaaksi liinoilla ja Universal stonella. Lapset varasivat heti oranssin käden, mikrokuituisen pölykinttaan itselleen 🙂 täytyy hommata vielä toinen kintas, kun tuli tappelua siitä kumpi sillä saa siivota 😀

1.jpg

Tosi tarpeellinen on myös teippiharja, joka sekin löytyy jo ennestään meidän kodista. Vaihtorullia kuluu kissataloudessa. Ennen kuin ovesta lähtee ulos, saa teippiharjalla pyöräyttää vaatteet karvoista. Tehokas pikkuharja.

Kuivausteline helpottaa suuresti pyykinkuivausta kun kuivausrumpua meillä ei ole. Tämä äiti kiittää! Iso apu kun pyykkiä pestään melkein joka päivä ja kerran viikossa pesen suuremman määrän kerralla, joten kuivaustilaa pitää olla tarpeeksi ja pyykkipoikia. Punottu pyykkinaru telineessä olikin jo valmiina, mutta vaihdan sen muoviseen, joka on jämäkämpää narua. Miten ihana kun saa pyykkikorit edes hetkeksi tyhjiksi. Iskä ja poika on semmoisia remonttireiskoja että ei ne kauaa kyllä tyhjinä pysy 🙂 Kuivausteline kiinnitettiin maahan maa-ankkurilla.

80.jpg

81.jpg

7.jpg

Terassilla on uusi, kestopuulle tarkoitettu ulkoharja teleskooppivarrellaTerassin pinta-alaa on lakaistavana aika paljon ja harjan leveys (35cm) helpottaa hommaa. Voin myöntää että olen melko siivousintoinen ja nyt kun siivousvälineet on päivitetty niin siivouskin sujuu paremmin ja joustavammin. Kiitos Sinille tästä loistavasta paketista!

Postaus toteutettu yhteistyössä Sinituotteen kanssa.

MUKAVAA SYYSKUUTA TÄÄLLÄ PIIPAHTAVILLE <3 Joko teillä on syyssiivoukset tehtynä? Nousiko hiki pintaan kun luitte minun siivousaherruksista 😀 Nyt on puhdas koti!

7 kommenttia “Tehosiivoukset!

 1. Hyödyllisiä juttuja löytyi sunkin yhteistyöpaketista! 🙂 Teidän muiden postauksista on kyllä saanut inspiraatiota lisää. Omat tuotteet on vielä suurimmaksi osaksi purkamatta muuton vuoksi, mutta ihanaa, kun sai päivittää siivoustarvikkeita uusiin ja puhtaisiin.

  1. Sitten kun on muutto tehty ja tavarat omilla paikoillaan, niin mikäs sen ihanampaa kuin siivota uutta kotia uusilla siivousvälineillä 🙂 <br />
   Minusta oli paljon mukavampaa siivota kun oli uudet välineet ja toimivat!

 2. No huh huh, kun sä oot ollut ahkera. En yhtään ihmettele, et on tuon urakan jälkeen olleet energiat lopussa 🙂 Mut mikäs sen mukavampaa kuin aloittaa uusi viikko puhtaassa kodissa.

  1. Vielä olis sauna ja ne ikkunat pesemättä, seuraavaa inspistä odotellessa ;D Jos viikonloppuna..

 3. Aivan huippu postaus! Minä olen myös investoinut Sini-tuotteen juttuja pikkuhiljaa ja tykkään. Katsoinkin viimeksi tuota saumaharjaa, pitikö sillä hangata ja mitä pesuainetta käytit?<br />
  Entä saunan lasiovi? Mainitsit jostain, millä lähti ovi puhtaaksi? Mitä pesuainetta käytit siinä?

  1. Sini-tuotteet on kyllä hyviä ja kestäviä. Saumaharjalla piti hangata, mutta ei niin paljoa mitä yleensä kun olen sienellä pessyt seiniä ja lattian. Onneksi löysin nyt tuon saumaharjan, helpotti kovasti kylppärin pesua. Ja pesin sillä tosiaan kaikki laatatkin 🙂 Tolua ja vettä ämpäriin ja sillä pesin lattiat ja seinät.<br />
   <br />
   Lasioviin käytin tätä mikrokuituliinapakkausta:<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.sinituote.fi/Suomeksi/Tuotteet/Siivous/Liinat?itemid=1900&showlocation=f66ab8af-126e-49fe-80d7-516cd61f3987&quot; target="_blank">http://www.sinituote.fi/Suomeksi/Tuotteet/Siivous/Liinat?itemid=1900&showlocation=f66ab8af-126e-49fe-80d7-516cd61f3987</a><br />
   <br />
   Universal stonea käytin pesuaineena. Tuolla kukkakuvioisella pyyhin pesuaineet ja lopuksi vielä kiillotin ja kuivasin tuolla mukana tulevalla valkoisella liinalla. Kaikki pisaratahrat lähti. Universal stone-puhdistusaine maksaa n.20e purkki, se on vähän kalliimpaa, mutta niin huippuaine ja riittoisa. Mulla ei muita puhdistusaineita kotoa löydykään enää, paitsi tuo Tolu, kun sen sekoitin veteen. Universal stonea on hankalampi sekoittaa veteen kun se on semmoista kiinteää jauhemaista..<br />
   <br />
   Toivottavasti sait apua näistä siivousvinkeistä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *