Pitkästä aikaa makuuhuonetta

7.jpg

5.jpg

6.jpg

2.jpg

4.jpg

1.jpg

3.jpg

Makuuhuoneessa näyttää melkein samalta kuin puoli vuotta sitten, pitkästä aikaa otin kuvia sieltäkin. Tykkään huoneesta niin paljon että mitään muutoksia en ole sinne tehnyt, no matto tuli lattialle pehmikkeeksi, ainakin hetkeksi.. Nyt kun kuvia katsoo niin ehkä parempi ilman mattoa. Värimaailma on rauhallinen ja vaalea beige sykähdyttää edelleen <3 Seinän tapetista on kyselty ja se on ostettu n.5 vuotta sitten Bauhaussista, en tiedä onko enää valikoimissa. Tapetin hankin jo ennenkuin alettiin taloa rakentamaan, aika fiksua eikö 😀 joskus vaan eteen tulee jotain niin ihanaa että se on vaan pakko hankkia.

Meidän viiswee prinsessalla on uudet iltarutiinit kun mennään nukkumaan. Hän ottaa sisustuslehtiä vinon pinon sängyn viereen ja selailee kannesta kanteen kuvia ja ilmoittaa jos sieltä löytyy jotain tuttua. `Äiti, äiti, täällä on samanlainen tyyny kuin meidän huoneessa!` Kyllä nauratti kun eka kerran näin mitä tyttö puuhas 😀 Semmoiset iltasadut.. no ei, kyllä me luetaan ihan oikeatkin iltasadut 🙂

 

Mahtavaa kun teitä tykkäilijöitä on tullut facebookin puolelle, kiitos siitä <3 Ja kiitos viesteistä joita jätätte kommenttiboxiin, ne on aina yhtä tärkeitä <3

 

J / white & black - -

14 kommenttia “Pitkästä aikaa makuuhuonetta

  1. Voi kiitos Saga! Se on totta että hyvää ei kannata muutella, pienillä yksityiskohdilla voi sitten tuoda uutta huoneeseen 🙂

 1. Kutsuva kokonaisuus! Mistä päiväpeite? Onko yöpöydät seinään kiinnitettyjä? Mistä nekin? Vaikuttavat käteviltä.

  1. Kiitos 🙂 Anteeksi, nyt vasta kerkesin vastaamaan kysymyksiisi, eilinen oli kiire päivä.<br />
   <br />
   Päiväpeitto on Lennolilta, vaalea beige:<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://homeshopping.lennol.fi/epages/lennol.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/23032010-1010/Categories/Päiväpeitteet/Silkki&quot; target="_blank">http://homeshopping.lennol.fi/epages/lennol.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/23032010-1010/Categories/Päiväpeitteet/Silkki</a><br />
   <br />
   Ja yöpöydät on Ikeasta, Malm-sarjaa. Eli nämä kuuluis Malm-sänkyyn kiinnitettäväksi, mutta keksinkin kiinnittää ne suoraan seinään, joten ostettiin pelkät yöpöydät. Yritin etsiä linkkiä sivuille, mutta en löytänyt. Onkohan poistunut valikoimista? Saman sarjan sänkyä tuolla on kyllä myytävänä, mutta noita yöpöytiä en löytänyt, harmi.

 2. Ihana, ihana, ihana makuuhuone! Hiukan inspiraatiota omaan makkariin tulin katselemaan. Yritin selailla blogiasi jos olisin löytänyt vihjettä tuon mallinuken ostopaikasta. Olen tuollaisesta myös haaveillut. Lohikarilta olen yhtä katsellut, mutta tässä sinun mallinukessasi on todella kaunis kuosi.

  1. &hearts; &hearts; Kiitos 🙂 Nukesta löytyy kuvia, kun klikkaa makkari-tunnistetta, mutta en muista olisinko missään kirjoitellut mistä se on peräisin. N.kolme vuotta se on meillä ollut, Kärkkäiseltä kerran ostin ja sen jälkeen en ole kyllä nähnyt samalla kuosilla olevia missään. Toivottvasti löydät jostain omasi 🙂

 3. Teillä on kyllä todella kaunis makuuhuone! Tykkään hirmuisesti värimaailmasta, tekstiileitä ja tuosta i-ha-nas-ta tapetista! :))

  1. Kaunis kiitos Jenna! 🙂 Tapetti on ollut seinässä jo monta vuotta ja pysynyt hyvänä vaikka sängyssä ei ole päätyä sitä suojaamassa. Ihmesienellä olen saanut yhdet kynän jäljet siitä pois, kun poika päätti tehdä lisää kuvioita 😉 ihan kuin uusi vielä! Värimaailma on vihdoinkin sellainen mitä makkariin hain, ripaus mustaa ja vaaleaa beigeä. Toivoittavasti en kyllästy ikinä 🙂

 4. Ihanan kutsuva ja lämmin makuuhuone! Minulla on työn alla vaalean päiväpeiton testaaminen meidänkin makkariin, näyttää kyllä tosi hyvälle tuo teidän vaalea. <br />
  <br />
  PS. istutin tänään ainakin 80 sipulia lisää 😀

  1. Kiitos Syhi! Laitahan blogiin kuvia sitten uudesta päiväpeitteestä. <br />
   Sinähän oot istuttanut toistasataa sipulia 🙂 nyt pitäisi ainakin olla väriloistoa pihalla ensi keväänä, toivotaan että kaikki lähtee kasvamaan!

  2. Joo, laitan niin saatte auttaa että onko nykyinen harmaa vai valkoinen parempi 😀 Ja niin kuin sanoit, sipuleihin jää kai koukkuun, jo ennen kukintaa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *