Viikonlopulta

19.jpg

Tällaisena päivänä (vettä sataa ropisee, moneskohan päivä jo putkeen) on mukava muistella viikon takaista reissua Tahkon maisemissa. Oi että, pääsispä tuonne uudestaan talvella.. Katsokaa nyt noita maisemia, ei uskois että viikko sitten vielä jossain oli näin paljon lunta!? Oltiin aivan innoissaan kun päästiin hetkeksi talvimaisemiin, lapset varsinkin <3 

24.jpg

Jo automatkalla lunta alkoi sataa niin paljon että eteenpäin ei meinannut nähdä, perille kun päästiin niin lunta oli tullut varmaankin 15cm 🙂

10.jpgSyötiin perillä lounas ja heti sen jälkeen piti päästä ulos ihailemaan maisemia. Kiivettiin tuota vuorta jonkun matkaa ja laskettiin pyllymäkeä alas 🙂 Hiljaista oli rinteissä, mutta ei mene enää kauaa kun rinteet avataan ja vilskettä riittää. Itse olin ennen kova laskettelemaan, mutta sitten taukoa oli välissä varmaan 7-8 vuotta ja arvatkaa vaan uskalsinko enää laskea noin pitkän tauon jälkeen 😀 Hah! Tauon jälkeen miehen veli vei mut tietenkin ensimmäisenä jyrkimpään rinteeseen ja enhän mä uskaltanut tulla sieltä alas 🙂 siihen tais jäädä minun laskettelut, mieluummin seuraan toisten riemua alhaalta 😉

11.jpg

15.jpg

12.jpg

25.jpg

20.jpg

16.jpg

17.jpg

22.jpg

21.jpg

14.jpg

Oli niin hassun näköistä kun joka puolella oli ihan valkoista, mutta koivut olivat vielä täysin ruskan sävyissä 🙂 Näihin kuviin ja tunnelmiin oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

23.jpg

 

 

J / white & black - -

8 kommenttia “Viikonlopulta

 1. Mä myös olin nuorena innokas laskettelija! Taisin olla 5 vuotias kun isä vei mun mäkeen ja sille tielle jäin ja talvet vietettiinkin aina mäessä!:) Yläasteella hommasin laudan mutta sitä innostusta ei kestänytkään kuin pari vuotta. Nyt en enää uskaltais mäkeen ollenkaan, korkeanpaikan kammoisena en tajua miten oon joskus ees uskaltanu tulla alas niitä mäkiä!:D<br />
  Tahko on tuttu paikka, siellä oltiin monesti viikko laskettelemassa!:)

  1. Heh, meillä on siis sama juttu, mäki pelkään korkeita paikkoja! En tajua miten oon voinu ennen lasketella menemään ja nyt ei tarvii ku katsoa ylös ni alkaa jo huippaamaan 😀 Lautaa en ikinä kokeillu, aina suksilla laskin 🙂 Jospa se tuo ikä vaikuttaa sihen että enää ei uskalla tehdä mitään, hih 😉

 2. Me olimme viikonlopun Kuopiossa ja sielläkin oli lunta vaikka kuinka ja paljon! Täällä etelässä ei ole hitustakaan. Viime talvena vietettiin viikko Tahkolla, on kyllä ihana paikka ja ehkä pääsen sinne vielä uudestaankin joskus 🙂 Kauniita valokuvia! &hearts;

  1. Täälläkään ei ole yhtään enää lunta, ensilumi suli muutamassa päivässä pois. Oli se niin ihana kun oli kaikki valkoista, olisin voinut olla tuolla vaikka viikon tai kaksi :)<br />
   <br />
   Ensimmäistä kertaa kävin Tahkolla ja ehdottomasti menen uudelleen, kaunis paikka. <br />
   Kiitos &hearts;

  1. On kyllä kauniit maisemat, ekaa kertaa tuolla olin ja varmasti menen toistekin 🙂 <br />
   Ihanaa viikonloppua sinnekin &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *