Uudistunut lastenhuoneen nurkkaus

5%20%E2%80%93%20kopio.jpg

2%20%E2%80%93%20kopio.jpg

1%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Tyttö sai mieluisen joululahjan kun kuusen alta paljastui uusi päiväpeite ja tyyny omaan sänkyyn. Pääsimme tekemään yhteistyötä Nordic Collectionin kanssa ja valitsin suloisen Pöllö-päiväpeitteen ja koristetyynyn pukinkonttiin. Etukäteen en kertonut tytölle mitään ja kovin iloinen yllätys olikin paketin aukaistuaan. Edellinen päiväpeitto jäi lyhyeksi kun sänkyä jatkettiin tytön kasvettua. Nyt saa taas sängyn hyvin pedattua kun sängyssä on oikean mittainen peite, mitoiltaan 140x200cm. Välillä vieressä nukkuu myös pikkuveli, joten tilaa pitää olla. Poika kun ei suostu omassa sängyssä nukkumaan ollenkaan. Joko äidin ja isin vieressä tai isosiskon 🙂

4%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Minusta lastenhuoneessa pitää olla väriä ja ihastuin koristetyynyssä marokkolaiseen kuviointiin ja kun näin Nordic Collectionin etusivulla Pöllö-peitteen, niin päätös oli sillä selvä. 5-vuotias neitokainen on kovin tarkka omista tavaroistaan ja ilomielin otti tekstiilit huoneeseensa eli hyvät valinnat tein. Reipas tyttö haluaa aina itse siivota huoneen ja vaatteita saattaa vaihdella viisikin kertaa päivässä. Leikkii balleriinaa ja kovasti haluaisi balettikouluun. Taitaa kaikilla tytöillä olla tuossa iässä samoja juttuja 🙂 Ja Robin on niin ihana!! Lapset saivat ison kasan joululahjoja ja oli siellä se toivottu idolin levykin. Alla olevassa kuvassa vielä näkymä olohuoneen puolelta lastenhuoneeseen, nyt voi oveakin pitää auki kun huoneen näkymä on tämä. Kiitos Nordic Collectionille kauniista tekstiileistä! Täältä voi kurkata muitakin heidän tuotteitaan.

3%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Postaus tehty yhteistyössä Nordic Collectionin kanssa.

Joko teillä siellä on joulu ohi? Itse en millään tahtoisi päästää irti joulusta, mutta pakko kai se on 😉 Meidän joulusta ajattelin laittaa vielä kuvia, siitä sitten vaikka seuraavassa postauksessa, palataan silloin! MUKAVAA VIIKONLOPPUA!

 

 

 

 

4 kommenttia “Uudistunut lastenhuoneen nurkkaus

 1. Onpa kaunis huone tytölläsi, lahja olikin varmasti oikein mieluinen &hearts;<br />
  Mukavia juhlanrippeitä 🙂

  1. Lasten riemua on niin mukava katsella kun repivät lahjakääreitä auki 🙂 Poika oli hyvä kun jokaisen lahjan kohdalla huudahti: TÄTÄ MINÄ OON AINA TOIVONU :D<br />
   Kiitos Eija &hearts;

 2. Tosi nätti peite. Meillä myös ollaan tosi tarkkoja omasta huoneestaan, mutta se värien ja kuosien sekamelska vähän meikäläistä hirvittää :)<br />
  Meillä ei ballerina-jutut kiinnosta, mut se Robin edelleen sitäkin enemmän.

  1. Meillä tyttö on tosi tarkka vaatteistakin, välillä ei kelpaa mikään äidin valitsema päälle. Onneksi vielä kuitenkin sopii että yhdessä sisustellaan lastenhuonetta, vielä tulee se aika että minun ehdottomat jutut ei enää kelpaakaan ja seinät täyttyy julisteilla. Sitä odotellessa 🙂 <br />
   Robinin biisitkin osaavat jo melkein kaikki ulkoa. Poikakin tykkää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *