Koivusta tehty DIY-jalka ja meidän joulua kuvin

 

19-tile.jpg

Tässä tulee kuvakooste meidän joulusta kuten lupasin. Herkuttelua, naurua, laulua, saunomista, ystäviä ja perhettä ja paljon jännitystä pukkia odotellessa.. ja mikä parasta päästiin jouluaattona paljuun ja ulkosaunaan <3 Olihan se tunnelmallinen kokemus aattona ja toivottavasti siitä tulee meidän uusi perinne jouluna.

Meidät kutsuttiin kahtena peräkkäisenä päivänä valmiiseen pöytään syömään. Jouluherkkuja oli niin paljon että jälkiruoka piti syödä vasta myöhemmin illalla, kun kaksi lautasellista nautin jouluruokaa. Niin hyvää. Jouluna on aina lämpöisä tunnelma, ettei millään malttaisi mennä edes nukkumaan, kun on niin kiva rupatella glögilasin äärellä. Joulusta jäi hyvät muistot ja niitä voi aina palata muistelemaan kuvien kera. Nyt hyvillä mielin uuteen vuoteen. Mitähän kaikkea jännää vuosi tuokaan tullessaan..

35-tile.jpg

151-tile.jpg

37-tile.jpg

Muistatteko kun kerroin täällä blogissa että meille tulee joulukuuseen vähän erikoisempi jalka? Siinä se nyt jykevästi seisoo paikoillaan 🙂 pysyy muovikuusikin pystyssä. Itse tykkään tästä hirmuisesti ja ensi jouluna pölkky pääsee taatusti taas käyttöön. Tykkäätkö?

31.jpg

50.jpg

white & black - -

10 kommenttia “Koivusta tehty DIY-jalka ja meidän joulua kuvin

 1. Hahah, tuohan on ihan mahtava kuusenjalka. Tuo muovikuuseenkin ripauksen aitoa fiilistä (vaikka toki väärä puulaji). Todella mahtava idea!

  1. Kiitos! Meinasinkin ensin tehdä pölkyn kuusesta, mutta koivu sopii meille paremmin 🙂 Oisitpa nähny miehen ilmeen kun sanoin että laitan koivupölkkyyn meidän tekokuusen 😀

 2. Voi miten kiva kuusenjalka! Millä &quot;reikä&quot; tehty ja onko siinä ympärillä muuta tukena?

  1. Kiitos 🙂 <br />
   Reikä tehtiin isolla poranterällä, melkein läpi asti porattiin (n.15cm) että saatiin kuusi tukevasti pystyyn. Mitään tukia ei ole, ihan vain tehtiin sopivan kokoinen reikä ja tökättiin kuusi sinne 🙂 Pölkky pitää kuitenkin olla halkaisijaltaan aika iso että se jaksaa pitää kuusen pystyssä. Oiskohan tuo meidän n. 35cm halkaisijaltaan.

 3. Hyvä idea tuo kuusenjalka! Tykkään!<br />
  SEuraavaa joulua odotellen 🙂

  1. Sitä odotellessa 🙂 vielä loppiaiseen asti saa olla tuossa paikallaan. <br />
   Kiitos!

 4. HAHAHAHHA 😀 Ihan mahtava idea tuo kuusenjalka !!! Me pyydystettiin koko maanantai päivä kuusen jalkaa neljältä eri paikkakunnalta ja no kyllä se sitten löytyi, mutta nyt oli pakko hihkaista tuolle omalle metsien miehelle että miksei tälläistä keksinyt 😀

  1. No teillähän on ollu etsinnät, huh! <br />
   Mitäs mies tuumas, kelpaisiko pölkky kuusenjalaksi? 🙂 Minusta tää on ihan loistava! Meillä mies oli eka vähän sitä mieltä että TÄH? mutta niin vaan tuumas sitten kun se oli paikoillaan että tuohan sopiikin hyvin 🙂 Onneksi mies aina auttaa mua näissä hulluissa päähänpistoissa ja teki tuohonki reiän valmiiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *