Sauna- ja kylpyosastoa

2.jpg

4.jpg

Lauantaihuomenet! Tai päivähän nyt jo on 🙂 Kylpyhuoneessa ja saunassa innostuin vähän maalailemaan semmosia pikku juttuja, jotka joka kerta pistää silmään kun saunotaan. Samalla uusin myös silikonit lattiaan. Tiesittekö että silikonit suositellaan uusittavaksi n.viiden vuoden välein mm. suihkutiloissa? Aika hyvänä silikonit oli pysynyt, joten en joka nurkkaa alkanut uusimaan. On muuten kätevä sellainen muovinen silikoninpoistaja, sillä lähtee hyvin vanhat silikonit irti. No mitäs minä maalasin.. saunan oven nupit mustaksi ja saunan puolella katossa olevat tuloilma- ja poistoilmaventtiilit saivat myös mustaa maalia päälle. Valkoiset möhkäleet mustassa katossa pisti vähän liikaa silmään, mutta nyt on nekin pikkujutut korjattu 🙂 En kai mä liian tarkka oo!

3.jpg

1.jpg

Tänään alkaa remontti kaksiossa, johon teen pientä pintaremonttia ja stailaan sen sitten tulevia näyttöjä varten. Katosta aloitetaan, seinäpinnat joko tapetoidaan tai maalataan, keittiön kaapistojen ovet maalataan, niitä ei vaihdeta koska ovat niin hyväkuntoiset, rivat uusitaan ja välitilan kaakelit maalataan. Lattia laminoidaan ja katto- ja jalkalistat vaihdetaan joka puolelle. Siinä onkin minulle urakkaa seuraavalle parille kuukaudelle. Innolla odotan remontin etenemistä! Työntäyteistä päivää minulle ja mukavaa lauantaita sinulle!

J / white & black - -

14 kommenttia “Sauna- ja kylpyosastoa

 1. Ihana saunaosasto! Voi että onkin tyylikäs! Meillä on niin onnettoman ruma pesuhuone että en ilkeä sitä kuvailla! 😀

  1. Voi kiitos Fanni! <br />
   Laitahan vaan blogiin kuvia, ootko ajatellut jos laatat maalaisi jos ne muuten on hyväkuntoiset? Siellä mun remppakohteessa, mitä nyt remontoin, on vääränväriset laatat niin mietitään sitä maalausta.

 2. Aivan ihana kylppäri ja sauna! Et oo ollenkaan liian tarkka 😉 Oven nuppi näyttää nyt tosi kivalta, ja muutenkin kokonaisuus. Erityisesti silmäni hakeutuivat tuohon metallikoriin ja upeisiin pyyhkeisiin. Kyllä se vaan näyttää siltä, että tuo kori on pakko vielä ostaa. 😀

  1. Kiitos Sanna &hearts; <br />
   Tuosta metallikorista on tullut kyllä hirmuisen suosittu ja sen on varmaan itse kauppakin huomannut kun hinta oli noussut 😉 ainakin verkkokaupan hinta oli kympin enemmän mitä itse maksoin siitä aikoinaan. <br />
   Kiva kun jätit kommenttia!

 3. Hyvältä näyttää :)<br />
  Otahan kuvia sitten projektista, olisi kiva nähdä kuvia remontista ja lopputuloksesta.

  1. Otan kuvia joka vaiheesta koulua varten, mutta en uskalla vielä luvata että blogissa julkaisen niitä. Täytyy kysyä omistajan mielipidettä asiaan 😉 Olisi kyllä kiva näyttää teillekin ennen-jälkeen kuvat 🙂

 4. Onpas teillä kiva kylpyläosasto! Sauna on todella tunnelmallisen näköinen ja suihkutilassa on mainiosti tilaa!

  1. Minulla oli tosiaan toiveena saada kaksi suihkua ja kyllä onkin ollut tarpeellinen meidän perheessä. Ja kun tulee isompi porukka vieraitakin saunomaan niin kaksi suihkua on käytössä. Kiitos!

  1. Voi kiitos! Mustavalkoisesta tykkäsin jo silloin viisi vuotta sitten kun laatat valitsin ja edelleen se vaan ihastuttaa 🙂

 5. Ihan kylpyhuone ja sauna. Vitsit, mä en ole ollenkaan tajunnut,että ne venttiilit voisi maalata mustaksi, meilläkin musta katto kylppärissä nimittäin 🙂

  1. Kiitos! Ostin saunaan mattamustan spray-maalin joka oli tarkoitettu pakoputkistolle ym., kestää 400C kuumuutta. Sillä suihkautin venttiilit mustaksi, varmasti pysyy 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *