Pirtsakkaa keltaista ja pinkkiä

1.jpg

Viikonloppuna vaihtui taas kuukausi, lähempänä kevättä jo ollaan. Saako hehkuttaa, ihanaa, ihanaa! Olohuone ja keittiö sai ripauksen pirtsakkaa väriä narsissista ja tulppaanikimpusta. Meille on joka viikonlopuksi ostettu kimppu tulppaaneita tai jotain muita kukkia. Perjantaina yleensä haen kimpun kotiin, joskus aiemminkin. Narsissin sain äidiltä, äiti tuo meille aika useinkin kukkia, ihan muuten vaan :). Tulppaanit kiertelin taas pyöreään maljakkoon, täältä näet viime vuotisen asetelman valkoisten tulppaanien kera. Tykkään tosi paljon tuosta maljakosta ja siinä onkin näkynyt täällä bloginkin puolella vaikka minkälaista asetelmaa.

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Tällä viikolla jatkuu remontti kaksiossa. Katon maalaus suoritettu ja seuraavaksi vuorossa seinät ja välitilan maalaus. Aikaa vievin projekti on vielä edessäpäin, nimittäin kaapin ovien maalaus. Ajattelin irroittaa kaapit ja ensin maalata toiselta puolelta ja kuivuttuaan sitten toiselta puolelta. Niistä lupaan ainakin laittaa kuvia tänne teidän nähtäviksi. Oikein mukavaa, valoisaa viikon alkua kaikille! Tällä viikolla starttaa arvonta blogissani, pysykäähän kuulolla!

7 kommenttia “Pirtsakkaa keltaista ja pinkkiä

  1. Oi, onpa todella kaunis tuo maljakko tulppaaneineen! Mä tykkään tulppaaneista ihan hirveästi, mutta joskus se niiden riipahtaminen ottaa aivoon. Tuossa sitä ei tapahdu. Mä tykkäänkin laittaa tulppaanit niille liian korkeaan maljakkoon, niin ne pysyy siellä sisällä ryhdikkäänä 🙂

  2. Ihania, piristäviä kukkia! Todella kaunis tuo pyöreä maljakko! 🙂

  3. Mistä olet ostanut tuon kauniin maljakon?? Amanda B shopista ostin yhden, mutta se on paljon pienempi vaikka sekin on tosi kiva 😀

    1. Voi yritin muistella mistä olen tuon ostanut mutta en yhtään muista, siitä on niin monta vuotta aikaa. <br />
      Kärkkäisellä näin vielä joulukuussa samankokoisia maljakoita myynnissä.

  4. Okei.. Kiitos vinkistä. Pitää käydä katselemassa sieltä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *