Meidän kodin Ikeat!

Voi apua, tää oli vaikea mutta hauska haaste! Kiitos kivasta haasteesta Casa Mimi blogiin <3 Kiertelin joka huoneessa ja katselin ympärille että onko täällä mitä Ikeasta ostettua, isommat huonekalut tietty muistin mitkä on Ikeasta, mutta ne piensisustustavarat meinas ihan unohtua 🙂 No kurkataanpas nyt mitä löysin.

Aloitetaan makkarista. Minulta on paljon kysytty näistä yöpöydistä että mistä ne on. Ikeastahan ne 🙂 Kuuluvat MALM-sarjaan ja oikeasti ne kiinnitetään MALM-sängynrunkoon kiinni, mutta me ostettiin silloin pelkästään yöpöydät ja kiinnitettiin ne omalla patentilla suoraan seinään. Käsittääkseni näitä ei enää ole myynnissä, ainakaan nettisivuilta en löytänyt. Samaa sarjaa on myös sängyn jalkopäädyssä olevat kaksi laatikostoa. Niissä säilytetään peittoja ja tyynyjä. Makuuhuoneesta ei tainnut muuta ikeaa löytyäkään.

1.jpg

Jatketaan matkaa olohuoneeseen. Taustalla näkyvät mustat koristetyynynpäälliset on HENRIKA-nimiset. Ja olkkarista löytyy HEMNES-lipasto ja iso lasivaasi. hmm..olikohan täällä muuta ikealaista..? Verhot! Valkoiset verhot, VIVAN-merkkiset.

10.jpg

25.jpg

26.jpg

Sitten hypätään aulaan ja eteiseen. Kuvassa BESTÅ-kaappi seinään kiinnitettynä ja ANGENÄM (mikä nimi!) maljakko kaapin päällä. Lattialla vilahtaa valkoinen HAMPEN-matto. Eteisessä kenkäsäilytysjärjestelmä TRONES ja tekstitaulun kehykset ovat myös Ikeasta. LEKSVIK-naulakko ja MAGGA-kori.. onpas täällä paljon ikeaa..

27.jpg

3.jpg

Lastehuoneessa on LACK-hylly, BESTÅ kaapistot ja BRÅKIG kulhot. Myös yksi LACK-apupöytä ja pari tuolia löytyy huoneesta.

23.jpg

SKIMMER- kynttilänjalat (kuva joululta)

26.jpg

Wc:ssä DETOLF-vitriini, jonka ostin viimeisellä Ikea reissulla. Lasivitriini on varmaankin tarkoitettu johonkin muualla kuin vessaan, mutta halusin vitriinin ehdottomasti tänne tilaan 🙂

3.jpg

4.jpg

Vierashuoneessa mustavalkoinen EIVOR-huopa pärekorissa ja seinällä iso VILSHULT- taulu, kuvassa Pariisi.

28.jpg

4.jpg

Ja vielä viimeisenä keittiöön. Joitain astioita ja kippoja meiltä löytyy ikealaisia, mutta niitä en nyt kuvannut. JÄRA-varjostin ja taustalla näkyvät HENRIKSDAL-baarijakkarat alla olevassa kuvassa. Tuunattu tarjotin ja leikkuulauta myös Ikeasta. Muualta huoneista ei löytynyt mitään Ikeasta ostettua tai en ainakaan huomannut 🙂 Varastossa olisi vielä muutamia kesäkalusteita ym.

13.jpg

 

nimet%C3%B6n1.jpg

nimet%C3%B6n.jpg

En varmaankaan ihan kaikkia edes muistanut tähän listata mutta yllättävän paljonkin löysin tavaroita haasteeseen. Tässä miettiessä ja kierrellessä meni kyllä aikaa mukavasti ;D heh! Tyttö tuossa jo kysyikin että äiti mitä sinä oikein kävelet huoneesta toiseen 😀 No äiti tässä katselee että mitäs huonekaluja meiltä löytyy 😉 Haasteen saa napata tästä mukaan, jos et ole vielä haastetta tehnyt!

14 kommenttia “Meidän kodin Ikeat!

 1. Kiva postaus. Itsekin yllätyin tän haasteen myötä ikealaisten määrästä 🙂

  1. Joo niitä oli enemmän mitä olin kuvitellut, aina sieltä tarttuu jotain kivaa mukaan 🙂

 2. Tyylikkäästi ovat ikeat teidän kotiin soluttautuneet 🙂 Ja se kylppärin kaappi, näyttää niin ylelliseltä.

  1. Joo se vitriinikaappi vessaan oli kyllä hyvä idea vaikka itse sanonkin 😉 oli muuten ehkä vaikein kasattava tuote Ikean valikoimasta.<br />
   <br />
   Mukavaa viikonloppua Casa Mimiiin!

  2. Heippa! Mitkä lamput teillä on vitriinistä? Jotkut ikeasta ja minkä niminen? 🙂

  3. Moikka Merve :)<br />
   <br />
   Lamppu ei ole Ikeasta vaan Halpa-Hallista. Harmaan värinen led-lamppu jossa on tarrakiinnitys ja johdossa valokatkaisin. Tosi hyvä valo ollut tuolla vitriinin sisällä. Harmi kun en muista nimeä ja lampussa ei lue mitään.

  4. Heippa! <br />
   Kiitos vastauksesta! Ostettiin juuri eilen samanlainen vitriini ja lähdin googlettelemaan lamppua siihen ja eksyin tänne. Oli pakko lukaista blogia muutenkin läpi, hyvältä näyttää! 🙂 me jatketaan lampun metsästämistä, löytyikin pari tarrakiinnitteistä vaihtoehtoa jo! Ajattelin vain jos siihen olisi joku omansa.

  5. Kiitos Merve, mukava kuulla :)<br />
   <br />
   Joo meki luultiin että siihen tulee lamppu mukana kun haettiin Ikeasta vitriini ja sitten kun ei ollutkaan niin piti metsästää lamppua. Nuo tarrakiinnitteiset on kyllä hyviä ja hyvin valaisee koko alueen vitriinistä.

 3. Hei, mistä tuo neljännen kuvan lasivaasi on? 🙂 aivan ihana koti teillä! 🙂

  1. Moikka Sanni! Kiitos kaunis, mukava kuulla &hearts; Lasivaasi on Ikeasta, BLADET nimeltään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *