Saunassa-viimeinen arkikuva 5/5

50%20%284%29.jpg

Eilen olin aamusta iltaan asti menossa ja mielessä oli vain että kun kotiin pääsen niin nostan jalat kohti kattoa ja otan rennosti! Mikä muu olisi parempi rentoutumiskeino kuin sauna? Arkena meillä lämmitetään sauna melkein joka ilta, viikonloppuisin joka päivä eli voisi sanoa että saunotaan n. 6 kertaa viikossa 🙂 Sauna kuuluu ehdottomasti meidän arkeen ja siksi valitsin viimeisen arkikuvan saunastamme. Puusauna on mielestäni paras ja koivupuilla tulee parhaat löylyt. Love it! Ei tarvinnut kauaa unta odotella saunomisen jälkeen 🙂

51%20%281%29.jpg

Nyt on arkihaaste toteutettu ja kivahan tätä oli tehdä vaikken ihan joka päivä kerennytkään päivittämään :). Arkikuvahaasteen lähetän eteenpäin Valkoista Harmoniaa– blogiin. Otatko Heli haasteen vastaan? 🙂 

Ihanaa päivää jokaiselle täällä piipahtavalle!

white & black - -

6 kommenttia “Saunassa-viimeinen arkikuva 5/5

  1. Ihana sauna. Olipas kiva huomata että jollakin muullakin on puulämmitteinen. Tuntuu että blogeissa ja sisustuskuvissa on suurimmaksi osaksi sähkökiukaita.<br />
    Mukavaa vappuviikkoa!

    1. Kiitos Marru! Puusauna oli ehdoton, meillä ei edes keskusteltu muusta vaihtoehdosta 🙂 mutta jos joskus haluaa vaihtaa sähkökiukaaseen niin sen sähkömies otti huomioon ja kiuas on helppo vaihtaa. Mutta me ei sitä kyllä tarvita, puulämmitys on paras! <br />
      Mukavaa vappuviikkoa sinullekin!

  2. Tunnelmallisen näköinen sauna! &hearts; Kiitos haasteesta, otan ilomielin vastaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *