Mikä löytö!!

Niin upean löydön tein kirpparilta että hymyilin koko matkan kotiin tullessa, okei vieläkin hymyilyttää 🙂 Facebookin puolella näytinkin jo maistiaisia eilen. Senkki! Ihana senkki ja niin hyvässä kunnossa, lakkaa ehkä kaipaisi päälle, mutta nyt kun olen katsellut sitä pari päivää niin en ainakaan vielä tee sille mitään. Puhdistin vain hyvin sisältä ja päältä. Ja nuo upeat jalat, oi oi!

5.jpg

3.jpg

4.jpg

Tykkään kun pinta on jostain kohti hieman kulunut. En kehtaa edes sanoa miten edullisesti senkin sain, ihan pilkkahintaan. Ja samalla kun päätin että senkki tulee majoittumaan olohuoneeseen (eihän mulla ollut sille valmiiksi katsottuna paikkaa) niin siinähän meni koko olkkarin järjestys täysin uusiksi. Yksin raahasin tavarat paikoilleen kun en malttanut odottaa että mies tulee töistä kantoavuksi. Tällaista järjestystä ei ole vielä olohuoneessa nähtykään ja onneksi hoksasin että sohvan voi laittaa noinkin.

1.jpg

Piti saada lisää mustaa senkin päälle joten mies kävi spreijaamassa kehykset mustaksi ja lapset taiteili hienot piirrokset kehysten sisään <3 Olen yrittänyt netistä googlailla vastaavaa senkkiä mutta vielä en ole löytänyt samanlaista. Miltähän luvulta tämä mahtaa olla.

OIKEIN RIEMUKASTA JA ILOISTA VAPPUA TEILLE KAIKILLE! Aamulla pullotin siman (matti myöhäinen), saa nähdä kerkeääkö rusinat pintaan huomiseen mennessä 🙂 

36 kommenttia “Mikä löytö!!

 1. Tulee muuten superhyvä fiilis kun tekee jonkun hyvän löydön! :)<br />
  Mulle tulee heti mieleen, että on varmaan 50-60 luvun tuotosta, alaspäin kapenevat jalat vähän kielisi siitä. Samoin tuo liukuoven vedin. Kivalta näyttää olkkari noinkin.<br />
  <br />
  Hauskat vaput! 🙂

  1. Minäkin mietin että voisko olla 50-luvulta, jännä että googlella ei löydy samanlaista. Olen etsinyt vaikka millä hakusanalla :D<br />
   Kiitos &hearts;

 2. Kiva senkki! Kuka niitä miehiä järjestyksen vaihtamiseen tarvitsee? :)<br />
  Mukavaa vappua sinne! Ja eiköhän se sima valmistu kun vaan lämpimässä pidät.

  1. Haha, niimpä! No ei, kyllä tuon sohvan siirrossa ois voimaa tarvinnu ;D<br />
   Äsken alkoi rusinat nousemaan pintaan, aamulla voi jo maistella!<br />
   Kiitos Jaana! Vappu alkaa grillauksen merkeissä.

 3. Ihanan rauhallinen tunnelma näissä kuvissa, etenkin tuossa viimeisessä. Näyttää siltä, kuin tuo senkki kuuluisi juuri tuohon; niin kuin se olisi aina ollut siinä. Hyvä ostos :). <br />
  <br />
  Hauskaa vappua!

  1. Voi kiitos Tiia &hearts; ihana että tunnelma välittyy kuvien kautta. Senkille piti löytää hyvä paikka ja melkein kaikki huonekalut muutti paikkaa, mutta nyt sillä on hyvä paikka tuossa. <br />
   Kiitos!

 4. Oi, mikä löytö, tuota kelpaakin ihastella! &hearts; Sopii kauniisti teidän olkkariin. :)<br />
  <br />
  Iloista vappua!

 5. Itsekkin tein viimeviikolla vähän samankaltaisen löydön, josta löytyy kuvia yms. blogistani. Omani on ilmeisesti eninen tv-kaappi ja varmaankin kanssa 50-60-luvulta. Saman tyyppiset jalat, joihin myöskin ihastuin. Minun ostos oli kuitenkin sisältä aika rötiskö, eikä taustalevyä ole, koska on tosiaan ollut telkkari sisällä. Kunnostus hommiin siis pääsin. Vielä mietin raaskinko maalata, mutta todennäköisesti juu..

  1. Heippa Terhi! Kävinkin heti kurkkaamassa teidän tv-kaappia, siitä saa varmasti tosi hyvän kun vähän kunnostaa. Oletko miettinyt että jos laittais petsilakan pintaan? Minä ajattelin tuohon omaan joskus vetäistä vain uuden lakan pintaan ruiskulla. Ihmettelin kun tuo meidän senkki tosiaan oli niin hyvässä kunnossa sisältäkin, ettei sille tarvitse tehdä mitään. Vanerista tehty hyllyt ja taustalevykin on vaneria.

  2. Heips! Mietin kyllä sitäkin, että vain lakkaisin, mutta eilen vetäisin valkoisen pohjamaalin pintaan, joten se on nyt menoa sitten! Minulla tosiaan kaappi on kokonaan jotain lastulevyä, joten saa nähdä miten maali kestää pinnassa. Vähän kyllä tuli fiilis, että menenkö pilaamaan jotain aika vanhaa.. Ostaessa ajattelin vain ostavani kaapin rötiskön halvalla, jolle voin sitten tehdä mitä lystää, joten taisin pysyä siinä suunitelmassa. 😀 Sinullahan tuo kaappi on niin kivan näköinen jo ihan tekemättä mitään!

  3. Uskoisin että hyvin kestää lastulevyssäkin kun pohjamaalin laitoit ensin. Olen itse maalannut lastulevyovia jotka ovat kovalla käytöllä ja hyvin on maalit pysyneet, kun on pohjamaali alla.<br />
   Siitä tulee varmasti hieno myös valkoisena!

  4. Toivotaan näin! Miesväki vaan pelotteli, että nyt menee kyllä pipariksi. 😉 Itse päätin, että eipäs mene. Ja mitäs se haittaa, ei kaiken tarvii olla niin täydellistä! Onpahan se oma kädenjälki näkyvillä.

 6. Näyttääpä se kauniille! Ja sopii teille hienosti. Pehmentää sisustusta upeasti.<br />
  Olisikohan tuo 60-luvulta. Vetimen perusteella arvelen. 🙂

  1. Oi kiitos &hearts; <br />
   Yhden vanhan tuolin olen kunnostanut ja vetänyt petsilakan siihen pintaan, hieman se näkyy tuossa viimeisessä kuvassa sohvan takana, sille on nyt senkistä pari. Ovat varmaan samalta luvultakin 🙂

 7. Ihana!! &hearts; Tosi kivasti sopii muiden huonekalujen joukkoon! Kivaa vappua! &hearts;

  1. Kiitos Heli &hearts; Me tykätään kovasti, mies kyllä alkuun vähän ihmetteli mun ostosta, mutta nyt hänkin jopa tykkää 🙂

 8. Heippa ja hyvää vappua!<br />
  Isovanhemmillani on samantyylinen senkki ja heiltä kysyessäni olivat sitä mieltä, että 50-60 luvulle sjoittuisi, niinkuin ylempänä veikkailtiinkin :)<br />
  <br />
  Olen ensimmäistä kertaa vieraisilla blogissasi, itseasiassa päädyin tänne etisessäni isoa, valkoista olohuoneen mattoa 🙂 Blogisi kautta päädyin elloksen sivuille ja teilläkin näkyy tuo kyseinen matto olevan vielä käytössä? <br />
  Hieman tässä arvon tilaamisen ja tilaamatta jättämisen välillä? Monenlaista mielipidettä asiakkaat ovat elloksen omassa kommenttiboksissa jättäneet.<br />
  Oletteko te olleet tyytyväisiä? Hinta ja koko tuossa ainakin on kohdillaan, mutta onkohan liian räsymattomainen?

  1. Hei Heculina,<br />
   <br />
   Kiva kun päädyit blogiini! <br />
   Joo kyllä se varmasti sinne 50-60 luvulle sijoittuu, niin moni on sitä veikannut. Kiitos sinulle!<br />
   Jännä kun yritin googletella eri vuosikymmeniä vaikka millä senkki/lipasto nimellä niin en yhtään samanlaista löytänyt. Yksi samantyylinen löytyi, jossa oli tuon yhden kaapin tilalla laatikostoja neljä kappaletta. Vedin oli samanlainen ja sekin taisi olla just 50-60 luvulta.<br />
   <br />
   Meillä matto on ollut nyt vuoden käytössä ja tykkään siitä kovasti. Se on iso, mutta ei paina liikaa, helppo viedä ulos siivouspäivänä. Vasta käytin sen ekaa kertaa pesulassa kun se oli molemminpuolin jo sotkettu, lapsiperheessä valkoinen ei kauaa pysy valkoisena. Käänsin sen jo yhdessä välissä toisinpäin eli voi periaatteessa pitää molemmin puolin. Itse en ole käynyt lukemassa Elloksen sivuilta mielipiteitä matosta, olen ollut siihen tyytyväinen. <br />
   <br />
   Tämä taittaa enemmän luonnonvalkoiseen kuin valkoiseen, mutta ei ole kuitenkaan kellertävä. Ja sohva tosiaan pitää maton paikoillaan, en tiedä onko teillä tulossa maton päälle huonekaluja? Mutta tuo suurin koko varmasti pysyy paikoillaan muutenkin. Tuo kuvio on matossa vähän kuin räsymatossa ja jotkut langat hieman koholla..mitenhän mä selittäisin sen 🙂 Voin laittaa sinulle lähikuvaa matosta jos haluat? Tosiaan ostin maton silloin -50% alekupongilla ja hintaan nähden kyllä olen ollut tosi tyytyväinen!<br />
   <br />
   Mukavaa vappupäivää!

  2. Kiitos paljon avustasi! Tarkempia kuvia en tarvitse, kiitos vain tarjouksesta matto lähti tilaukseen 🙂 Pieni &quot;räsymattomaisuus&quot; ei minua haittaa.. Ja kerran teillä pysynyt paikoillaan jo vuoden, en usko halvan näköinenkään tuon maton olevan! Suurin huoleni oli nimenomaan tuo luonnonvalkoisuus, todellista sävyä kun kuvista on aina vaikea päätellä… Mutta asian ratkaisi oikeastaan tieto ettei kuitenkaan taita keltaiseen!<br />
   <br />
   Nyt jännityksellä odotan pakettia saapuvaksi! Kiitos sinulle avusta!

  3. Ole hyvä, kiva että minusta oli apua!<br />
   Matto tulee muuten tosi pienessä paketissa taiteltuna, niin se kannattaa ihan vaikka silittää paikoillaan lattialla että siitä saa rypyt pois. Niin minä tein kun tuntui että se ei suorene itsestään lattialla 🙂 Yleensähän matot on rullalle pyöritelty, mutta ainakaan minun mattoa ei oltu rullattu vaan taiteltu 🙂

 9. Ihana löytö! Edullisuus on aina vain plussaa! Tekisi heti mieli mennä itsekin kirpparille penkomaan ja tekemään löytöjä! ;&gt;

  1. Kirppareita on niin mahtava kierrellä kun koskaan ei tiedä mitä siellä tulee vastaan! Niin monta upeaa löytöä olen tehnyt että kyllä on kannattanut kierrellä. Kivaa viikonloppua sinne naapuriin 🙂

 10. Hyvin toimi sun kirppistutka, kiva löytö ja uusi järjestys 🙂

  1. Hih, välillä on tuuria matkassa 😉 <br />
   Pitkästä aikaa vaihdoin olkkarissa järjestystä ja kyllä tää toimii näinkin!

 11. Näyttääpä senkki hyvältä teillä. Taidan katsella uusin silmin mökin ulkohuussissa olevaa kalustetta, se nimittäin taitaa olla juuri samanlainen 🙂

  1. No ehdottomasti kannattaa pelastaa se sieltä huussista! 🙂 Olen taas pikkuhiljaa tykästynyt tuohon ruskean sävyyn mitä senkistäkin löytyy..

 12. Hei ihana löytö!! Itse tein juurikin melkein samanlaisen löydön, tosin ei ihan pilkkahintaan 😉 On nuo vaan niin ihania!!! 😀

  1. Satuin juuri oikeaan aikaan paikalle, kerrankin oli tuuria matkassa :)<br />
   <br />
   Niinkö, huippua! Löytyisiköhän blogistasi kuvaa aarteesta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *