Upeita tuotteita saunomishetkiin!

2.jpg

Meidän kodissa sauna on tila, jota käytetään ahkeraan. Olen varmasti aiemminkin maininnut että saunomme melkein joka päivä. Päivän päätteeksi on ihana rentoutua lämpimässä saunassa kuunnellen tulen ritinää. Lapsetkin tykkäävät istua lauteilla ja usein jutellaankin päivän tapahtumista saunan lauteilla. Ilomielin lähdin mukaan blogiyhteistyöhön Sokeva-Käsityön kanssa. Oletko kuullut yrityksestä? Kerron hieman heidän toiminnastaan.

Sokeva-Käsityö on Näkövammaisten Keskusliitto Ry:n käsityötoiminnan palveluyksikkö. Sokeva-Käsityön tehtävä on löytää, kehittää ja ylläpitää käsityömahdollisuuksia näkövammaisille. Käsityötoiminnassa on mukana n. 500 näkövammaista käsityöntekijää ympäri Suomen, jotka tekevät tuotteita pääsääntöisesti kotonaan. Kaikki saatavat myyntituotot käytetään näkövammaisten toiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Verkkokaupasta löytyy mm. keittiövälineitä, siivoustuotteita, saunatuotteita ja jopa huonekaluja. Kaikki tuotteet ovat kotimaisia.

 

3.jpg

Annansilmät-kukka on näkövammaisuuden symboli ja merkki takaa sen että tuote on näkövammaisen henkilön käsityö. Katsokaapa kuinka kaunis tämä musta saunaharjakin on! Harjakset on käsin sidottu varteen kiinni,  hyvin tarkkaa työtä. En voi kuin ihailla miten mahtavia ja upeita käsitöitä heidän käsissään syntyy, kauniine  yksityiskohtineen. Arvostan todella paljon!

5.jpg

Hypistelin ja ihailin tuotteita kauan kun paketin aukaisin. Luonnossa tuotteet ovat vielä upeampia mitä kuvissa. Keträ-pefletti on tehty paksusta pellavalangasta ja kivana yksityiskohtana on nahkainen ripustuslenkki, johon on painettu Annansilmät-logo. Lapset olivat aivan innoissaan saunamyssyistä, jotka paketista paljastui. Myös näissä on nahkainen ripustuslenkki, josta myssyn saa kuivumaan. Minua nauratti kun ilmojen viiletessä tyttö haki saunamyssyn päähän ja meni ulos terassille istumaan 😀 Mieluisat myssyt muuallakin kuin saunassa!

6.jpg

4.jpg

Kannattaa käydä kurkkaamassa muitakin tuotteita mitä heillä on myynnissä. Keittiön puolelle löytyy myös kauniita tuotteita, kuten musta tiskiharja. Verkkokaupassa jokaisen tuotteen yhteydessä on pistekirjoitus nappula, linkki josta voi käydä tutustumassa tuotteen tekijään. Tekijöihin voi käydä tutustumassa myös täällä.  Kiitokset Sokeva-Käsityölle ystävällisestä palvelusta ja plussaa myös nopeasta toimituksesta 🙂 Nyt saunahetket ovat entistä antoisampia.

Postaus toteutettu yhteistyössä Sokeva-Käsityön kanssa.

1.jpg

4 kommenttia “Upeita tuotteita saunomishetkiin!

  1. Tosi kauniita ja ajattomia tuotteita ja käsityö on toki ihan eri kuin massatuote. Ihanat valinnat!<br />
    <br />
    Mukavaa keskiviikkoa! &hearts;

    1. Niinpä! Arvostan todella paljon heidän työtään ja miten hienoja tuotteita syntyy.<br />
      Kivaa Helatorstaita, kohta onkin jo taas viikonloppu &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *