Tarjoiluvaunu

21.jpg

Siinä se nyt ois!! Kirppikset kuuluvat ehdottomasti lempparikauppoihini, ikinä ei voi tietää mitä löytöjä sieltä tekee. Tällä kertaa iskin silmäni tarjoiluvaunuun ja en voinut kävellä ohitse vaan ostin vaunun samantien. Väri on just sopiva meille ja alaosassa voi säilyttää lehtiä ja lasin päälle tehdä vaikkapa asetelman. Eikö näitä ollut joskus kauan sitten sisustuksessa, vuosilukua en nyt muista?! Pidän tarjoiluvaunusta tosi paljon, olisi kiva tietää onko vaunu uusi vai vanha.. mitään merkintöjä en löytänyt.

Huomasin että eihän tässä ole enää kuukauttakaan kun lähdemme Espanjaan. Passit laitettiin samantien tilaukseen että ehtivät ennen reissua perille. Ihana kun Suomen helteet jatkuu ja kuukauden päästä saamme jatkaa kesää Espanjan rannikolla <3 Varmasti ikimuistoinen matka, kunhan selviän lennoista 😉 Ei se lentopelko ole minnekään hävinnyt. Onko sinulla suunnitelmissa matkustaa lämpimään syksyllä/talvella?

20.jpg

Hyvää viikonloppua!

10 kommenttia “Tarjoiluvaunu

 1. No vau mikä tarjoiluvaunu!! Itse katselin viikko sitten vanhempieni tarjoiluvaunua &quot;sillä silmällä&quot; 😀 Että varastaisinko omaan kotiin 😀

 2. Onpas näppärä vaunu! Tuollaiselle löytyisi meilläkin käyttöä, mun pitäisi ehdottomasti käydä useammin kirppareilla 🙂

  1. Kävin kirppareilla ennen kerran viikossa vähintään, nyt tulee käytyä harvemmin kun on aina mukamas kiire.. useammin kun kävis niin tekis paremmin löytöjä. Kirppikset on aarreaittoja!

  1. Tämä oli kyllä sellainen `heti mukaan`-löytö! Ei tarvinnut miettiä ostaako vai ei 🙂

 3. Ihanan löydön olet tehnyt! Kirpparit kuuluu minunkin shoppailu paikkoihin! 🙂

  1. Kirpparit on huippuja, koskaan ei tiedä mitä ihanaa sieltä löytää. Nyt löysin Iittalan Kekkerit-lasit muutamalla eurolla.<br />
   <br />
   Kiva kun jätit kommenttia &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *