Eteiseen matto

Heippa kaikille! Täytyy heti alkuun sanoa että täällä on ollut niin kiireistä aikaa etten ole sitten tiistain jälkeen kerennyt edes postausta tekemään. Edelleenkin osa ostoksista esittelemättä, mistä tätä kiirettä riittää?! Olen yrittänyt hoitaa omat opiskeluni sillä aikaa kun esikoinen on eskarissa, että sitten illat voin olla täysin lasten kanssa. Eilen oli pakko tarttua moppiin ja siivousämpäriin, koti oli kröhöm..no sen näköinen että siivoojaa kaipasi. Ohimennen sanoinkin miehelle että voi kun saisi edes kerran kuukaudessa siivoojan kotiin, helpottaisi paljon. Osaisikohan sitä olla jos joku toinen tulisi kotiin siivoamaan?!

52.jpg

Esittelen yhden ostoksistani, ihana House Doctorin matto eteistilaan! Pesuohjeista huomasin että mattoa ei voi pestä koneessa ollenkaan joten eteinen ei ole ehkä paras mahdollinen paikka matolle, mutta sinne sen ostin. Onko kellään kokemusta matosta, voiko sen pestä koneessa vai lähteekö kuviot pois? Jotain ihanaa on myös tulossa eteiseen, jotain josta olen haaveillut. Siitä lisää ensi viikolla 🙂 

53.jpg

Kivaa sunnuntaita!

9 kommenttia “Eteiseen matto

  1. Hei, mulla on tuon maton isompi versio, ruokapöydän alla. Ja vähän aikaa sitten pesin mökillä mäntysuovalla ja juuriharjalla, ei mennyt sitten miksikään 🙂

    1. Oi kiitos tästä tiedosta! Nyt minäkin uskallan maton pestä mäntysuovalla, tuossa eteisessä se taatusti likaantuu kun kurakelit saapuvat.

  2. Ihana eteisen matto!! Ja tuo seinä on jotenkin niin hieno kanssa, upea väri 🙂

    1. Kiitos Miia! Eteisen seinästä tuli upeampi mitä uskoinkaan 🙂 Aluksi mietin että onko musta liian synkkä mutta eteisestä tulikin paljon raikkaampi kun vain yhden seinän maalasin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *