Sivupöytä terassille

Mustan pyöreän pöydän löysin ihan sattumalta ostosreissulla. Tällaista olin etsinyt jo jonkin aikaa sivupöydäksi takapihan katetulle terassille ja nyt se tuli vastaan aivan yllättäin Tigerissa. Metallinen pöytä ja kaikkea muutakin kivaa sieltä löytyi. Tigerista tekee usein hyviä, pieniä löytöjä. Itse valamani betonikupit pääsi taas koristamaan terassia niinkuin viime vuonnakin. Oksan maljakkoon leikkasin etupihalla olevasta isosta hortensiasta, en voi uskoa että se on edelleen niin kauniina! Ostin kukan jo aikaisin keväällä ja nyt valkoiset kukat ovat muuttuneet upean vihertäviksi. Ei minun varmaan tarvitse syyskukkia ostaakaan kun hortensia ja orvokit kukkivat näin kauniisti. Vielä kun saisi hortensian talvehtimaan jotenkin.. yrittänyt olen mutta vielä en ole onnistunut 🙂

1.jpg

 

3.jpg

 

2.jpg

 

4.jpg

Viettäkäähän kiva ilta! Täällä sataa vettä, ajattelin ottaa tabletin mukaan ja lähteä terassille katoksen alle istumaan. Blogikierrosta tiedossa ja samalla nautin kuuman kupposen kahvia rahkaletun, vaniljavaahdon ja itse tehdyn hillon kera, namskis!

14 kommenttia “Sivupöytä terassille

  1. Heippa! Sitä ajattelinkin pöytää ostaessani 🙂 ei viitsi ulos jättää talven armoille. Ihana kun jätit kommenttia!

 1. Kuulostaa ihanalta, mennä sateella kahville terassille! Ja kiitos inspiraatiosta, mullakin on nyt olkkarin pöydällä, samaisessa maljakossa hortensian oksa 🙂 Samanlainen valkoisesta vihreäksi muuttunut ja mulla on vielä terälehdissä punaiset reunat. Ei tässä mitään syyskukkia tarvita 🙂

  1. Joo kukkaostokset vois vaikka jättää nyt syksyllä väliin kun kesäkukat kukkii noin upeasti. <br />
   Nyt kun tarkemmin katsoin niin minunki oksassa on punertavat reunat, kaunis kukka vihreänäkin. Ja kestävä, kukat säilynyt monta kuukautta!

 2. Tigerista tekee välillä tosi hyviä löytöjä! Meillä on aika hankalan malliset avohyllyt keittiön kaappien välissä, enkä ollut löytänyt niihin MISTÄÄN sopivia koreja. Kas kummaa, menin Tigeriin ja oli kaksi mistä valita! 🙂 Pöytä näyttää tosi hyvältä, sopii terdelle kuin nenä päähän! 🙂

  1. Tigerista löytyy välillä yllättäviäkin juttuja, niinkuin sinun korit ja tuo minun pöytä 🙂 ei heti uskoisi että sieltä vois pöytä löytyä.

 3. Kaunis pöytä ♥<br />
  Meilläkin kukat on vielä sen verran hyvässä kunnossa että saavat olla siihen saakka ruukuissa kunnes tulee kanervat.

  1. Samaa ajattelin minäkin 🙂 turhaan ostaa lisää kukkia kun kesäkukat on noin kauniissa kukassa.

 4. Onpa kiva ja näppärän kokoinen pöytä, voi helposti vaihdella paikkaa mielensä mukaan.☺<br />
  Itselläni on pari (ihan kaupan ruukku-) hortensiaa talvehtinut jo useamman vuoden. <br />
  Joskus toinen kukkii, muttei mitenkään kovin suuria kukat ole. Meillä on melko varjoinen piha.

  1. Se on näppärä ja siitä saa vaikka tarjottimen kun tuo kansiosa on irtonainen. <br />
   <br />
   Oho! Voi kun minäkin saisin talvehtimaan. Oletko istuttanut hortensian maahan, peitätkö sitä mitenkään talven ajaksi? Kiva kun jätit taas kommenttia Titti &hearts;

  2. Maahan olen istuttanut sellaiseen vähän korkeampaan perennapenkkiin joka kiertää patiotamme. En ole koskaan talveksi peittäyt. Laitankin vaikka jossakin vaiheessa kuvaa blogiini kun kuvailen vielä kesän muita viimeisiä kukkijoita. <br />
   Tosin siellä on elämänlanka vallannut kaikki kukat, enkä enää ole jaksanut sen kanssa taistella…<br />
   Kokeile ihmeessä. ☺

  3. Hortensia on kasvanut niin isoksi että olisi harmi jos se pitäisi syksyn jälkeen nakata pois, kokeilen jos se säilyisi talven yli, kiitos ohjeista! <br />
   <br />
   Olisi kiva nähdä kuva perennapenkistäsi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *