Matkamietteitä..

62.jpg

Heippa! Tänään ollaan mietitty mitä kaikkea tarvitsemme mukaan tulevalle matkallemme. Minulla pitää olla kaikki, siis ihan kaikki muistilapulla ylhäällä, muuten aivan varmasti unohdan jonkin tärkeän asian. Tänään on siis muistilappuja ilmaantunut sinne sun tänne. Kerran olin unohtaa passin tilaamisen, ei siinä auttanut muu kuin alkaa pikapassia tilaamaan. Nyt on kuitenki tärkeimmät eli voimassa olevat passit matkassa meille jokaiselle. 

Vaatteita otamme viikon reissulle mahdollisimman vähän ja pyyhkeet, aurinkorasvat yms. varmaan hankitaan paikan päältä. Hotellihuoneesta löytyy jopa pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Vinkkejä otetaan vastaan mitä kannattaa ostaa perillä ettei turhaan täytetä matkalaukkuja tavaroilla.

Täällä kyselinkin teiltä kivoja matkakohteita, joihin pienten lasten kanssa matkustaa. Päädyimme näin ensimmäisellä matkallamme Espanjaan. Lentomatka ei ole liian pitkä, aurinkoa ja lämmintä riittää ja hiekkarantaa.. Ja hyvää seuraa kaiken tämän lisäksi, meitä lähtee vähän isompi porukka matkaan 🙂 Olen viimeksi ollut ulkomailla n. 20 vuotta sitten, muu perhe ei koskaan 😀 jos ei näitä lähimaita lasketa mukaan. Voitte vaan kuvitella miten innoissaan lapsetkin ovat, eli piakkoin meitä kutsuu Espanja! Sitä ennen täytyy vielä käydä parturissa, hakea maitohappobakteereja,selailla vielä hieman netissä mitä nähtävyyksiä paikan päällä on ja mitähän vielä.. no mutta- Lomalla viimeinkin, voi ottaa iisimmin..

 

Viettäkäähän kiva loppuviikko!

Kuvituksena toimii postauksessa kesän viimeiset kukat, jotka tyttö poimi eilen mummun kukkapenkistä.

 

 

white & black - -

4 kommenttia “Matkamietteitä..

  1. Mä oon niin antipakkaaja ettei tosikaan. Aina jää jotain, vaikka miten miettisin kaiken valmiiksi 😀 Ihanaa lomaa!

    1. Se on kumma että aina jää jotain, mutta onneksi on kaupat josta ostaa. No passeja ei saa kaupasta että parempi muistaa ottaa mukaan ;D Kiitos Marika ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *