Meidän keittiössä

63-horz.jpg

Ruoanlaitto on yksi lempipuuhistani, meillä kokataan arkisin ihan peruskotiruokaa. Keittoja, laatikoita, lihaa, kalaa, kanaa, perunaa, riisiä, makaroonia, kasviksia, peruskastikkeita.. Onneksi lapset ovat kaikkiruokaisia ja kotiruoka maistuu, ainut mitä he eivät mielellään syö on viivariisi. Tumma riisi on siis sitä viivariisiä ja ovat antaneet sille nimeksi viivariisi 😀 Salaattia teen joka ruoalle lisukkeeksi, paitsi keitoille.

Erikoisimmat mistä lapset tykkäävät: oliivit, valkosipulit, fetajuustot, aurajuustot, kaaliruoat ja erilaiset keitot. Itse olin pienenä aika nirso, keitoista en tykännyt enkä kyllä muista syöneeni erilaisia juustojakaan. Lasten mummo tuossa yhtenä päivänä sanoikin että ihana kun lapset ovat oppineet syömään kaikkia ruokia, eskarissa ja koulussa kun pitää kaikkea maistaa. Ollaan onnelllisia että lapsilla on kouluissakin tarjolla hyvää ruokaa, kaikilla ei siihen mahdollisuutta ole.

Kokosin mausteet keittiön tasolle, yhteen nurkkaukseen. Tuota Fontanan oliiviöljyä olen käyttänyt reilu vuoden, maku on hyvä eikä yhtään pistävä mitä monissa oliiviöljyissä. Rypsiöljyt olen jättänyt kokonaan pois ja käytän ainoastaan oliiviöljyä niin ruoan tekoon kuin salaatinkastikkeisiinkin. Lidlistä nappasin kerran mukaani Himalajan vuorisuolan ja meistä on kokkauksen merkeissä tullut niin hyviä kavereita etten enää muuhun vaihda. Tässä ruoan höpötyksen lomassa tuli jo niin nälkä että taidan lähteä syömään eilisen lohisalaatin jämät jääkaapista. Ihana perjantaipäivä ja koko viikonloppu edessäpäin <3

Hyvää viikonloppua just sulle!

61.jpg

2 kommenttia “Meidän keittiössä

  1. Kotiruoka on parasta! Usein tuleekin viikolla tehtyä just keittoja ja laatikoita joita voi sittten lämmitellä myöhemmin. JA lapset tykkäävät! Teidän keittiö on niin tilava, ihana&hearts;<br />
    <br />
    Mukavaa viikonloppua!

    1. Keitot vaan paranee maultaan seuraavana päivänä! Kiitos, ei tuo nyt niin kauheen tilava oo mut hyvin mahtuu kokkaamaan ja 6-hengen ruokailuryhmä samaan tilaan. Kivaa lauantai-iltaa &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *