Kulta on mun juttu

 

25%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

561.jpg

Nykyinen lempparivärini mustan ja valkoisen lisäksi on kulta. Ei varmaan tule yllätyksenä kun katsoo meidän sisustusta, siellä täällä on pieniä kullan kimalluksia. Uusimpana Artekin kaunis valaisin eteisessä. Olkkarin puolelta löytyy kultaa pöytävalaisimista ja tarjoiluvaunusta, jotka bongasin edullisesti kirppikseltä. Myös asusteissa suosin kultaa, yleensä korvakorut on hopeaa, mutta muut korut kullanväriset. Kellokin on tällä hetkellä kultainen ja muutamissa kengissä yksityiskohtina samanväriset soljet.

Sellainen väri keskiviikkoon! Aloitin siis haasteen eilen, jonka sain Syhinä-blogista. Väriä viikkoon- haasteen tarkoituksena on siis napata joka arkipäivälle väri omasta kodista ja valokuvata se blogiin. Viisi väriä viiden päivän ajan. Ja haastaa joka päivä joku mukaan. Ja tänään haaste lähtee Modernisti kodikas-blogiin, otatko Kerttu haasteen vastaan? 🙂

4 kommenttia “Kulta on mun juttu

  1. Ensimmäinen kuva on ihanan raikas, valkoinen ja kultainen sopivat todella hyvin yhteen. Tokassa kuvassa musta tuo hyvää särmää kullalle. Kulta toimii kyllä erinomaisesti mustavalkoisessa ympäristössä!

    1. Olen kanssasi samaa mieltä että toimii mustavalkoisen kanssa 🙂 Eteisen seinään ihastuin samantien ja nyt olen miettinyt myös vierashuoneeseen hieman erilaista tehosteseinää.

  2. Ai että, tuo Artekin valaisin on niin herkku!! Musta ja kulta on kyllä iki tyylikäs yhdistelmä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *