Kirkkaanpunainen sisustuksessa

29.jpg

 

30%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Pakko oli lähteä Syhin haasteeseen mukaan kun hän kysyi löytyisikö meiltä värejä viikon jokaiselle arkipäivälle. Kiva ja erilainen haaste. Ja kyllähän meiltä värejä löytyy! 🙂 Aloitetaan heti kirkkaimmasta ja räikeimmästä eli punaisesta, se sopii hyvin piristykseksi tähän harmaaseen tiistaipäivään, eikö. Kirkkaanpunaista löytyy lastenhuoneesta Bestå-kaapiston oveista ja väri onkin ollut mieluinen ja energiaa antava! Retrovaunut löytyi kirppikseltä. Myös punainen retrokello ja pallokuviollinen salkku pilkistää hyllyn päältä 🙂 

Väriä viikkoon- haasteen tarkoituksena on siis napata joka arkipäivälle väri omasta kodista ja valokuvata se blogiin. Viisi väriä viiden päivän ajan. Ja haastaa joka päivä joku mukaan. Tänään haastan blogin Heinässä heiluvassa. Lähdetkö Laura väriviikkoon mukaan? 🙂

11 kommenttia “Kirkkaanpunainen sisustuksessa

 1. Jee, kiva kun lähdit mukaan ja näin nopeasti 🙂 On kyllä energisoiva väri!

  1. Toivotaan että ehdin joka päivälle värin postaamaan 🙂 Huomenna onkin tiedossa nykyinen lempparivärini, jos ei mustaa ja valkoista lasketa 😉

  2. Jee, odotan innolla huomista 🙂 Eikä se niin just ole, vaikka päivä jäisikin välistä!

 2. Oi onpas hauska haaste 🙂 Niin kiva. Vitsi. Pitääkin alkaa laittaan kotia niin kuntoon et viitsin täällä kuvata 🙂 Aika vaaleaa meillä on, vaikka niitä piristys ruiskeita meiltäkin löytyy 🙂 Punaista juurikin 🙂

  1. Ihanaa että lähdet haasteeseen mukaan! <br />
   Sama täällä että kyllä niitä kirkkaitakin värejä kotoa löytyy 🙂 Kivaa viikon jatkoa!

 3. Näyttää kivalta ja pirteältä.<br />
  Siskoni sanoi juuri eilen, että minulla pitäisi olla jokin tehosteväri tämän musta-harmaa-valkoisen seassa, mutta tuntuu etten halua, -vai liekö niin etten oikein osaa… ☺

  1. Musta-valko-harmaa sisustus kuulostaa oikein hyvältä! Ja siihen käy melkein mikä väri tahansa, jos haluaa väriä lisätä. Sehän voi olla vaikka sävy sävyyn uusi tyyny ja kynttilät. <br />
   <br />
   Itse saatan kyllästyä nopeasti kirkkaisiin väreihin, niin jos haluan jotain vaihtelua niin ostan uuden tyynynpäällisen tai jonkun muun pienen jutun, niin ei sitten harmita jos väriin kyllästyy. Ihme kyllä tuo kirkkaanpunainen on ollut jo kauan lastenhuoneessa ja tykkään edelleen, mutta esim. olkkariin en sitä osaisi ajatella, lastenhuoneeseen just pirtsakka väri 🙂

 4. Oi että , tuo punainen on upea! Meilläkin on kodinhoitohuoneen kaapit juuri tuollaiset kirkkaan punaiset 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *