Black

whiteandblack1-horz.jpg

 

whiteandblack2.jpg

 

53-horz.jpg

 

Se on puolikas blogin nimestä ja värinä yksi minun lemppareistani, joten olihan se pakko ottaa Väriä viikkoon- haasteeseen mukaan. Musta on kuulunut sisustukseemme jo viidettä vuotta eikä kyllästymistä näy 🙂 

Kun rakensimme talon, suunnittelin kylppäristä mustavalkoisen ja saunasta osittain mustan. Saunan katto ja lattia on mustat. Tykkään molemmista paljon ja luulen että samat värit valitsisin tänäkin päivänä. Uusimpana pintamateriaalina musta väri loistaa eteisen seinässä. Väriä viikkoon- haasteen tarkoituksena on napata joka arkipäivälle väri omasta kodista ja valokuvata se blogiin. Viisi väriä viiden päivän ajan. Ja haastaa joka päivä joku mukaan. Perjantai-myöhäisiltana haaste lähtee At home– blogiin. Bloginaapurini Jaana, otatko haasteen vastaan? 🙂 Mukavaa viikonloppua kaikille <3

 

10 kommenttia “Black

 1. I do 🙂 Otan haasteen vastaan! Olen niin ajatellut tätä sinun eteistä tällä viikolla! Täällä on käynnissä pieni eteisen muokkaus. Musta oli minunkin mielessä, mutta koska eteinen on hyvin pieni, taidan päätyä melkein kokovalkoiseen 🙂 Kiitos haasteesta 🙂

  1. Ihana kuulla että meidän eteinen on antanut inspiraatiota vaikkei mustaa seinää tulekaan 🙂 Tuo meidän eteinen se vasta pieni on, silti musta seinä ei yhtään pienentänyt tilaa vaan enemmänkin avarsi sitä 🙂 Jään innolla odottelemaan teidän uutta, vaalean eteisen ilmettä!<br />
   <br />
   Jes, mukava että lähdet uuteen haasteeseen mukaan!

 2. Vau! Tuo teidän sauna on suorastaan mykistävän ihanan näköinen &hearts; !

  1. Kaunis kiitos Tiia sanoistasi &hearts; &hearts; sauna on muuten itse tehty paitsi lauteet, ne tuli valmiina 🙂

 3. Tuo kylpyhuone ja sauna on upea! Haaveilen samanlaisista, jospa vaikka joskus olisi tilaa. 😀

  1. Meillä ei edellisessä rivarikodissa ollut saunaa ollenkaan ja suihkukin oli sellainen pieni nurkkaus, nyt isompi kylppäri tuntuu aivan luxukselta 🙂 Kiitos Tuuli &hearts;

 4. Ihana sauna ja kylpyhuone teillä! Todella kaunista! &hearts;<br />
  Kivaa syysviikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *