Viimeinen väri-vihreä

Tänään päättyy Väriä viikkoon-haaste väriin vihreä. Aloitin haasteen viime tiistaina ja päätetään se nyt maanantaihin, niin tulee joka arkipäivälle oma värinsä 🙂 Ainut huonekalu mikä meiltä löytyy kyseisessä värissä on keittiössä oleva vanha kaappi, jonka maali on jo hieman kulahtanut. Jotenkin vain tykkään siitä enkä ainakaan tällä hetkellä ole kaappia maalaamassa. Katsotaan sitten kesällä uudelleen.

Jokaisesta huoneesta löytyy kasvien muodossa vihreää. Jopa wc:hen olen vienyt viherkasvin. Melkein kerran viikossa ostan kotiin myös kimpun kukkia, yleensä perjantaisin kun viikonloppu on edessäpäin ja koti siivottu puhtaaksi 🙂 Ihana aloittaa viikonloppu näin!

01.jpg

 

36%20%282%29.jpg

 

87.jpg

 

33%20%283%29.jpg

Löydät neljä viimeistä väripostausta täältä: Kirkkaanpunainen sisustuksessa, Kulta on mun juttu, Betoninharmaa ja Black. Haasteen laitan eteenpäin teille kaikille jotka haluatte tähän kivaan haasteeseen mukaan! Olisi kiva jos laittaisitte linkkiä kommenttiboxiin, mikäli aioitte haasteeseen tarttua, niin tulen sitten kurkkimaan 🙂 Tässä lyhykäisyydessään ohjeet:

 Väriä viikkoon- haasteen tarkoituksena on siis napata joka arkipäivälle väri omasta kodista ja valokuvata se blogiin. Viisi väriä viiden päivän ajan.

 

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *