Ihana tunnelma

15.jpg

En malttanut odotella joulukuusen tuloon asti vaan hain takapihan metsiköstä pienen kuusen, josta tulee kotiin niin huumaava tuoksu! Tekisi mieli mennä nukkumaan tuonne vierashuoneeseen, kuusi tuoksuu niin hyvälle. Muutaman paperitähden ripustin oksille, muita koristuksia kuusi ei tarvitsekaan. Illalla sytyttelen kynttilät ja juodaan talven ensimmäiset glögit. Eilen leivottiin pellillinen torttuja, luumu- ja omenahillolla ja kaikki meni ennenkuin ehdin itse maistamaan 🙂 Nopeat syö hitaat! 

Olisipa aamulla puurot syöty lautasilta yhtä nopeasti mitä tortut tekivät kauppansa. Pojalla on tapana katsoa piirrettyjä ja samalla syödä oikein hitaasti aamupalaa. Aina saa hoputtaa kun puuro kerkeää jäähtyä ennenkuin se on syöty.Tänä aamuna pojan puurolautanen oli pikavauhtia tyhjä mutta syöjä ei ollut suinkaan poika vaan meidän kissa 😀 Sinne meni kaurapuurot parempiin suihin. Siinä sai kaikki aamun naurut 🙂

16.jpg

Sisustusniksejäni voi käydä äänestämässä TÄÄLLÄ. ja joka päivä voi antaa äänen. Äänestysaika loppuu kohta ja teidän lukijoiden ääniä tarvitaan <3 Olen äärimmäisen iloinen jokaisesta äänestä ja mitä useammin äänestät sen paremmat mahdollisuudet on voittaa akkuporakone (arvo 469e).

ILOISTA VIIKON JATKOA!

16 kommenttia “Ihana tunnelma

 1. ihana kuusi :)<br />
  Kuulostaa tutulta tuo puuron syönti, meillä ei katsella piirrettyjä mutta silti se syöminen välillä kestää kauan! 😀

  1. Hih, on se hankalaa tuo puuron syönti! Aamupuuro, leipä, ruoka…kaikki menee niin hitaasti alas meidän pojalla. Keksit ja muut herkut menis kyllä, mutta herkkuja ei saa, jos ei syö oikeaa ruokaa. Esikoinen taas syö päivässä enemmän kuin minä 😀

 2. Tuo seinä on vaan niin upea ja toimii taustana ihanalle pikku kuuselle. Munkin pitäisi tuollainen maljakkokuusi löytää 🙂

  1. Kiitos Satu! Kuusi tuo ihanan tuoksun huoneeseen, ei muutakuin joltain tutulta kysylemään, jolla on metsää että saisiko yhden kuusen taimen 🙂

 3. Niin ihana pieni kuusi &hearts;. Tulevan joulun aistii jo todella hyvin näistä kauniista kuvistasi :).

 4. Todella söpöinen pikkukuusi ja ihana pari &quot;betoni&quot;seinän kanssa &hearts;

  1. Huomasin itsekin että kuusi sopii seinän kanssa hyvin yhteen, aluksi olin viemässä kuusta olkkariin mutta vierashuoneeseen se jäi 🙂

  1. Kuusi näyttää nyt hieman runsaammalta ;D lapset kävivät laittamassa omia koristeita oksille, siellä roikkuu leluja yms. 🙂

 5. Mä olen miettinyt ihan samaa ja nyt kun näin sinulla kuusen sisällä niin haen kyllä minäkin!! 😀 Tuo seinä ♥

  1. Joo kuusi sisälle vaan 🙂 eihän tässä malta odotella sitä oikeaa joulukuusta, joten aloitellaan hieman pienemmällä versiolla 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *