Tuleva joulu

Joko saa aloittaa jouluhössötyksen? 🙂 Olen jouluihminen, rakastan joulua ja marraskuu on parasta aikaa kun saa aloittaa jouluvalmistelut. Siivoukset on aloitettu ja tänään laitettiin lasten kanssa kaikki jouluvalot ulos. Yhdet valot sytytin, loput jätin odottamaan joulukuun ensimmäistä päivää. Toivottavasti saadaan siihen mennessä valkoinen peite koko maahan niin joulunodotus on vielä tunnelmallisempaa. Viime vuonna jäälyhdyt jäi tekemättä kun pakkasta ei ollut tarpeeksi, jospa tänä vuonna saisimme jäälyhtyjäkin pihalle. Pientä pakkasta siis toivottu 🙂

11.jpg

 

12.jpg

 

10.jpg

Joka joulu meillä on ollut valkoinen tekokuusi, mutta tänä vuonna ajattelimme hakea aidon joulukuusen! Ihanaa! Lapset ovat jo sen verran isoja että kuusi saa olla rauhassa (kissasta en olisi niinkään varma). Odotan innolla että saan tuoda kuusen ennen aattoa kylpyhuoneeseen sulamaan ja mikä ihana tuoksu kuusesta tulee <3 Voi että, nyt tuli ihan joulufiilis 🙂 Oli pakko laittaa jo hieman jouluisia koristeita senkin päälle. Taattu joulufiilis tulee myös pipareiden leipomisesta joulumusiikin soidessa taustalla. Luulen että äiti saa tehdä vain taikinan ja paistaa piparit, itse leipomisen hoitaa nuo mun innokkaat pikkuapulaiset. Joko siellä on jouluvalmistelut aloitettu?

Sisustusniksit kilpailu on vielä 30.11 asti käynnissä, käythän äänestämässä blogiani TÄÄLLÄ jos tykkäsit sisustusnikseistäni.

Kiitos <3

8 kommenttia “Tuleva joulu

  1. Joulu on ehdottomasti vuoden paras juhla &hearts; Kiitos äänestä ihana Fanni &hearts;

 1. Kyllä voi aloittaa, niin minäkin tein :D<br />
  Iki-ihanaa viikonloppua!

  1. Jes! Eiköhän laiteta kunnon jouluhössötykset pystyyn ;)<br />
   Rentoa sunnuntain jatkoa &hearts;

 2. Kyllä sen hössötyksen saa aloittaa, nyt viimeistään! 🙂 Mulla tämä innostus alkaa vuosi vuodelta aiemmin. Viime vuonna muutettiin kuusen sisääntuonninkin perinteitä ja tuotiin jo varmaan 4 päivää ennen aattoa. Sitten ne joulunaluspäivätkin tuntui aivan erityiseltä kun sisällä oli se ihana kuusentuoksu ♥

  1. No sitä minäkin 🙂 ja tosiaan tuntuu itsestäkin siltä että joka vuosi alkaa aikaisemmin ja aikaisemmin.. ei vaan malttanut odottaa joulukuun alkuun 🙂 <br />
   <br />
   Se kuusentuoksu on niin huumaava &hearts; pakko saada oikea kuusi tänä vuonna.

 3. Todellakin voi aloittaa, täälläkin valot jo sisällä ja ulkona… Seuraavaksi saa alkaa miettimään koristeita. 😉 Kauniita koristeita sielläkin!

  1. On tää ihanaa aikaa! Pitäisköhän itsekin lisäillä valoja sisälle, pallovalot ja yksi valotähti roikkuu ikkunassa, muita ei vielä ole. Kaupoissa jo ihastelin joulukoristeita, pakko se on ainakin muutama ihanuus käydä hakemassa kotiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *