Tunnelmallinen joulu

2.jpg

Tänään tuntui ihan sunnuntailta vaikka on vasta lauantai! Joulu vietettiin tunnelmallisesti nauttien rakkaiden seurasta, lumikinoksista, paljuilusta, ulkosaunasta, rauhallisista kävelylenkeistä, jouluherkuista ja tietenkin joulupukin vierailusta poroineen 😉 Yksi aamu oli pakko hakea kamera sisältä ja ikuistaa aamun sininen hetki joka kuvissakin näkyy. Niin kaunis ja upea näky.

1.jpg

 

3.jpg

Jäälyhtyjä ehdin tekemään jouluksi kymmenisen kappaletta kun pakkasta tuli tarpeeksi. Joka joulu pihalla on loistanut jäälyhdyt molemmin puolin tietä, jos pakkasta on riittänyt. Illalla oli ihana kävellä kotiin iltalenkiltä kun piha loisti täynnä kynttilöitä 🙂 

12.jpg

 

9.jpg

 

11.jpg

 

8-horz.jpg

 

6.jpg

Jouluna tuli syötyä ihan liikaa, niin paljon oli herkkuja tarjolla että eihän niitä voinut vastustaa. Kahtena päivänä meidät kutsuttiin syömään, joten omia jouluruokia ei hirveästi jääkaappiin varattu. Melkein seitsemän kilon kinkku ostettiin ja tänään tehtiin siitä jo lihakeittoa kun pelkkä kinkku ei enää kellekään maistunut kolmen päivän jälkeen 🙂 Nyt on jouluruokakiintiö täynnä taas vuodeksi eteenpäin.

32-horz.jpg

Joulukuusi on pysynyt niin hyvänä että ainakin uuden vuoden yli nautimme vielä alla olevasta näkymästä, ehkäpä vasta loppiaisena kannetaan kuusi ulos. Olen jopa joka päivä muistanut kastella kuusta niin ei varise vielä yhtään. 

Tänään käytiin alennusmyynneistä ostamassa tytölle uudet toppavaatteet ja ensi viikolla olisi tarkoitus lähteä vielä uudestaan kiertelemään kauppoja. Huominen päivä menee kotona uusia pelejä pelaillessa ja pulkkamäki taitaa kutsua 🙂 Millään en olisi halunnut vielä luopua joulun tunnelmasta mutta pakko se on myöntää että joulu on nyt ohi ja ensi vuonna taas nähdään <3

 

33.jpg

white & black - -

7 kommenttia “Tunnelmallinen joulu

  1. Ihania joulutunnelmia, kyllä nyt olikin kaunista kun oli niin paljon lunta 🙂

    1. Onneksi saatiin lunta jouluksi, oli niin kaunista kun puut oli kuurassa. Kiitos Susanna 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *