Mahtava laite- valkoinen bluetooth kaiutin

24.jpg

Arki alkoi energisesti, latasimme akkuja koko viikonlopun hotellilomalla ja voi ett√§ nyt on taas virtaa vaikka muille jakaa! ūüôā Miten teill√§ on viikko l√§htenyt k√§yntiin? Arvatkaapas mit√§ tein viime viikolla.. kuuntelin musiikkia ehk√§ enemm√§n kuin koskaan ennen ūüôā Meille kotiutui aivan mahtava laite yhteisty√∂ss√§ Mobilefunin kanssa. Langattomasta bluetooth kaiuttimesta l√§htee √§√§nt√§ ja kun eka kertaa laitoin kaiuttimesta volyymia isommalle, √§llistyin miten mahtavasti siit√§ kuuluu! T√§ll√§ musiikin kuuntelu nousee aivan uudelle tasolle.

23.jpg

Monesti näkee kodeissa ympäri huonetta useita kaiuttimia ja nurkissa ja lattialla menee johtoja. Tässä ei ole kuin virtajohto ja musiikin kuuntelu onnistuu langattomasti esim. kännykästä tai tabletilta. (Mukaan tulee kyllä johdotkin jos ei halua langattomasti kuunnella) Meille riittää ehdottomasti yksi kautin, muita ei enää tarvita ja mieskin oli aivan innoissaan laitteesta. Ehkä vielä enemmän mitä minä ;D

21.jpg

KitSound Boom Evolution 2.1 Bluetooth kaiuttimessa on sis√§√§nrakennettu subbari ja kokonaisteho kaiuttimessa on 110W. Kaiuttimen takaa l√∂ytyy my√∂s USB-portti. Tulikin hyv√§√§n saumaan testata nyt kaiutinta, koska parin viikon p√§√§st√§ on valmistujaisjuhlani ja j√§rjest√§n illalla yst√§ville bileet t√§√§ll√§ meill√§, joten kaiutin on takuulla kovassa k√§yt√∂ss√§ ūüôā Minulle t√§rke√§ seikka on my√∂s ett√§ laite sopii sisustukseen ja ulkon√§√∂lt√§√§n t√§m√§ on juuri sellainen! Kaiutinta l√∂ytyy my√∂s mustana.

22.jpg

Olen kuunnellut musiikkia paljon. Kännykästä ja kaiuttimesta vain bluetooth päälle ja lempibiisi soimaan. En voisi tyytyväisempi olla laitteeseen ja rehellisesti sanottuna en edes tiennyt että näin hieno laite on olemassa! Toimituksesta ja palvelusta vielä lisäplussaa. Palvelu oli todella ystävällistä ja nopeaa, kaiutin tuli nopeasti perille kolmessa päivässä ja toimitettiin kotiovelle saakka. Toimituksen saa myös lähimpään postiin. Nyt nostan jalat sohvalle (raskas salitreeni takana) ja laitan lempibiisin soimaan.

Reipasta viikonalkua!

 

Postaus toteutettu yhteistyössä Mobilefun.fi kanssa.

8 kommenttia “Mahtava laite- valkoinen bluetooth kaiutin

 1. Vaikuttaapa hyv√§lt√§!! Kelpuuttaisin meillekin koska vain! ūüėČ

  1. Tästä tuli kyllä kerralla mun suosikkilaite musiikin kuunteluun! Ja radiokanaviakin kuuntelen nykyään tällä.

 2. Onpa kivan näköinen, usein kun kaikenlaiset kaiuttimet tahtovat olla vain rumia mötiköitä :). Meillä on jo varmaankin 6 vuotta vanha Bosen kaiutin (musta), ja vieläkään en ole kyllästynyt sen ulkonäköön, vaikkei se ole millään tavalla noin hieno kuin tuo teidän :). Mutta hyvästä kaiuttimesta on ilo kuunnella musiikkia!

  1. Mies pari vuotta sitten olisi ostanut sellaiset m√∂tik√§t meille olohuoneeseen, niit√§ olis tullu kaks isompaa ja pari pienemp√§√§, onneksi en suostunut ūüėÄ T√§st√§ oikeasti l√§htee niin hyv√§ √§√§ni ett√§ kuuluu joka huoneeseen kun laittaa volyymia ja on ilo kuunnella ūüôā

 3. Aivan mahtava laite olisi t√§nnekin! Voitko kuvitella, meill√§ on sellaiset isot korkeat mustat m√∂hk√§leet olkkarissa..!! Oikea olkkarin h√§pe√§pilkku.. Joten pit√§√§p√§ klikkailla tutustumaan t√§h√§n laitteeseen, jospa sellainen tulisi meillekin? ūüôā

  1. Heh, mua niin hymyilytti sun kommentti, just tuossa yll√§ Tiialle kirjoitinkin ett√§ mies olis ostanut sellaiset m√∂hk√§leet meille pari vuotta sitten, mutta pidin p√§√§ni ja sanoin ettei sellaisia meille tule ūüėÄ Nyt sanoikin ett√§ olipa hyv√§ ettei ostanut niit√§ kun nyky√§√§n on t√§llaisiakin laitteita ja h√§nkin yll√§ttyi miten hyvin tuosta kuuluu. <br />
   <br />
   N√§yt√§h√§n miehelle kuvaa kaiuttimesta, tied√§ vaikka suostuisi luopumaan niist√§ mustista m√∂hk√§leist√§ ūüėČ

 4. Voi vitsi, just tollasta meillekin tarvittais, ja kivan n√§k√∂inenkin on! Nyt musaa pystyy kuunteleen vain makkarissa, ei kovin k√§yt√§nn√∂llist√§…

  1. T√§m√§ sopii kyll√§ minne vain ulkon√§k√∂ns√§ vuoksi ūüôā ihana kun nyky√§√§n tehd√§√§n my√∂s kauniita kaiuttimia. Meill√§ laitettiin kaiutin olohuoneeseen, keskeisell√§ paikalla koko taloa ja hyvin kuuluu makkariin, vierashuoneeseen, keitti√∂√∂n jne. Ja t√§st√§ voi s√§√§t√§√§ my√∂s bassoa ja diskanttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *