Olohuoneesta uusia kuvakulmia

52.jpg

 

53.jpg

 

54.jpg

 

55.jpg

 

57.jpg

Aurinkoista sunnuntaita! Olohuoneesta käsin räpsäisin muutamat uudet kuvakulmat. Hauskat on huvit istua kameran kanssa lattialla vielä kun kissa tulee puskemaan kameraa 😀 Aina ei jaksa kaivaa jalustaa esiin ja huomasinpa tuossa että lisäsalamakin unohtui kaappiin. Valoisammat päivät tekee sen että lisäsalamaa ei enää välttämättä edes tarvita. Talven pimeät päivät sai minut vihdoin tilaamaan kameraan lisäsalaman ja olihan siitä paljon apua. Nyt helmikuussa saadaan nauttia aurinkoisista päivistä ja valoa vain tulvii ikkunoista sisään.

Televisioseinustalle olen kaivannut tuon graafisen mustavalkoisen julisteen tilalle jotain erilaista kehyksiin, ehkäpä jokin valokuva tai muotokuva olisi seinällä katseenvangitsijana? Mistähän sellaisen voisi löytää?

Täällä on kuulkaas mies hoitanut koko viikonlopun lapsia, tehnyt ruokaa ja siivonnut <3 Viikonlopun suunnitelmat meni uusiksi kun sain niin kamalat niska- ja hartiasäryt että olo ihan töttöröö lääkkeiden oton jälkeen 😀 Ja sain vielä kukkapuskat kaupasta, tulppaanikimpun ja iki-ihanan orkidean. On mulla täällä hyvät oltavat <3

Aurinkoa sunnuntaihisi!

 

7 kommenttia “Olohuoneesta uusia kuvakulmia

 1. Ihanan valoisia ja keväisiä kuvia! Tuo maljakko on &hearts;

  1. Ihana kun on jo valoisampaa ja illalla viideltäkin on vielä ulkona valoisaa. Kiitos Syhi &hearts;

 2. Tuo senkki on kyllä niin kaunis ja sopii todella hyvin teille 🙂

 3. Teillä on kyllä kauniin seesteinen olohuone, silmä lepää. Ja hienoa, että sait itsekin lepoa ja hemottelua 🙂

  1. Lepäilty on tämäkin päivä, huomenna kokeilen auttaisko akupunktio kun pahenee vain kipu. Toivotaan että auttaa :)<br />
   <br />
   Kaunis kiitos Sari! Jonkun julisteen haluaisin vielä tuohon tv-seinustalle. Muistanko oikein että teillä oli joku muotokuva keittiössä tai olkkarissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *