Keittiössä ja kaikenmaailman pohdintoja

3.jpg

 

13-tile.jpg

Olisi taas se `miellyttävä` urakka edessä, nimittäin ikkunoiden pesu. Apuvälineenä onneksi Kärcherin pesuri, joka pesee ikkunat melkein itsestään, no ei nyt ihan, mutta helpottaa hommaa 🙂 Onnistuiskohan ikkunoiden pesu mieheltä jos nakittaisin homman hänelle? Seuraava urakka odottaakin nurkan takana, nimittäin takan maalaus. Eilen sain jo maalit haettua, mutta niskakipuisena en pääse vielä hommiin. Paljon kivempaa on haaveilla esimerkiksi pienestä minilomasta. Suunniteltiin tuossa pojan kanssa aamulenkillä että jos lähdettäisiin käymään miniristeilyllä.

Nyt sairastaessa on tullut mietittyä omaa terveyttä ja terveellistä ruokavaliota. Mahdollisimman terveellisesti meidän perheessä kyllä syödään ja on aina syöty. Mutta jos vielä vähän terveellisemmin? Miten kiitollinen sitä saa olla että on terve. Astmaa ja nivelsärkyjä lukuunottamatta. Nakkasin lääkkeet takaisin hyllyyn ja koitan mennä nyt ilman särkylääkkeitä. Viikon ajan olen syönyt MSM-jauhetta josta toivoisin apua nivelsärkyihin. Iltaisin juon kupin kuumaa inkivääriteetä ja toivon että se vähentäisi kipua niskassa. Kaikki konstit täytyy kokeilla. Oletko käyttänyt kyseisiä tuotteita?

8.jpg

 

12-tile.jpg

 

4.jpg

 

9.jpg

 

6.jpg

 

5.jpg

Ai että mä nautin tuosta vehreydestä mikä keittiössä nyt loistaa! Paljon vihreitä yrttejä, josta on kiva napsaista oksia ruokaan ja raikkaita hedelmiä. Hedelmiä onkin mennyt paljon päivittäin, ainakin c-vitamiinia on saatu elimistöön. Tuon MSM-jauheen päälle juonkin aina lasillisen vastapuristettua appelsiininmehua, itse jauhe on aika pahanmakuista. Nyt toivottelen teille kaikille aurinkoista kevättä <3 Ihana kevät.

Ps. Uusin ostos on muuten tuo kiva lasipullo, laitoin sisään avokadon kiven kasvamaan. Mun pikku minikasvihuone ;D

 

 

4 kommenttia “Keittiössä ja kaikenmaailman pohdintoja

 1. Mä odotan suosiolla ikkunoiden pesun kanssa siihen saakka, että kadulta on hiekat siivottu. Just tänään onneksi äidin kanssa sovin, että saan lainata tota samaista pesuria sitten omaan urakkaani. 6 pintaa/ikkuna on ihan älytön urakka.<br />
  Pikaista paranemista!

  1. Tuo on kyllä hyvä apuväline eikä tarvitse ämpärin kanssa kulkea pitkin taloa. Meillä täällä ei ole katuja talon lähellä ja säiden puolesta voisi jo ikkunat pestä kun ei ole enää pakkastakaan.<br />
   <br />
   Kiitos Anna &hearts; toivotaan että tämä tästä helpottaa 🙂

 2. MSM:ää käytän minäkin. Samoin inkivääriä teen kanssa. Inkivääri on kyllä talvella ihanaa! Sopii mustan teen kanssa tosi hyvin. Itse olen oikeasti saanut avun vatsavaivoihin ja närästykseen juotavasta vihreästä savesta. Nyt odottelen itsekin, jos MSM:stä olisi jotain apua nivelkipuihin. <br />
  <br />
  Ihanan keväistä sinulla keittiössä!

  1. Moikka Venja! <br />
   Mun piti googlettaa vihreä savi, en ollut koskaan kuullut tuosta 🙂 Mulla oli kamala närästys silloin kun odotin lapsia, raskauden jälkeen ei ole närästysvaivoja ollut. <br />
   <br />
   Toivotaan että saadaan molemmat apua MSM-jauheesta. Niin vähän aikaa olen vasta käyttänyt että vielä ei ainakaan ole auttanut, mutta jospa parin kuukauden päästä jo oireet helpottaisivat. Mukavaa kevättä sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *