Vappuhulinoita!

DSC_4010%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4022%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Varsin riehakkaissa tunnelmissa menee vappu tänä vuonna. Nimittäin uuden puuliiterin teossa 😀 Piirtelin paperille hieman mallia ja mies aloitti pohjatyöt eilen. Aamulla ennen kahdeksaa kuului jo pihalta ääniä ja siellä pojat ahkeroi liiterin kimpussa. Hieno siitä tulee! Uusi liiteri tulee lähemmäs taloa niin saa nopeammin kannettua saunapuut sisään.

Tänä vappuna juhlitaan rauhallisissa merkeissä simaa ja munkkia nauttien. Yo-lakki saa ilahduttaa kaapissa. Silmäniloa kauniista ruusuista.. Enpä ole pitkään aikaa törmännyt noin isoihin ruusunkukkiin! Aivan mahtavan isot. Nyt oikein ihanaa vappua teille kaikille ja viettäkäähän ainakin vähän jännempi vappu mitä me 😉

 

 

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *