Viherseinä!

DSC_3977%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3992%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Viherseinä saapui kotiin! Sain seinälle mahtavan idean kun pääsin ilokseni tekemään yhteistyötä Kekkilän kanssa. Seinä sai täytettä Kekkilän Viherseinästä, johon kuuluu kolme valkoista pidikettä. Pidikkeet voi asentaa joko sisälle tai ulos. Ihastuin näihin niin kovasti kun eilen asennettiin ne keittiön seinälle että en malttanutkaan viedä pidikkeitä ulos, jossa niille olisi ollut toinen hyvä paikka valmiiksi katsottuna. Viherseinä sopisi myös terassin aitaukseen tai talon ulkolaudoitukseen. Myös parvekkeella varmasti todella kaunis! Aika erikoinen ja ihana piristäjä olisi myös kylpyhuoneen puolella.

DSC_3982%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4003%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Viherseinän paikka meillä on ehdottomasti tuossa keittiön seinällä, vai mitä olette mieltä? Ihanan raikkaan ja keveän näköinen seinä. Kekkilän sivuilla olikin kiva vinkki mitä muuta pidikkeisiin voisi laittaa kukkien ja yrttien lisäksi- kynttilöitä. Tällä hetkellä seinällä on yksi muratti, herneenversoa ja persiljaa. Muratti laskeutuu kasvaessaan niin kauniisti ruukusta alaspäin. Syksyllä taidan kokeilla miltä erilaiset kynttiläkipot tai -lyhdyt näyttävät seinällä. Pidikkeet ovat valkoiseksi maalattua alumiinia, joten ovat turvallisia myös kynttilöille.

vihersein%C3%A4%20%E2%80%93%20kopio%20%2

 

40.jpg

Ja loppuun vielä ennen kuva, eikö raikastunutkin seinä muutoksen myötä? Jos tykkäisit laittaa omaan kotiisi Viherseinän sisälle tai ulos, kannattaa olla kuulolla sillä piakkoin alkaa arvonta, jossa on mahdollisuus voittaa ikioma Viherseinä.

 

 

Yhteistyössä Kekkilä.

10 kommenttia “Viherseinä!

 1. Ihana! Tuollaista olen haaveillut omallekin seinälle, sillä siinä pysyisivät yrtit turvassa täällä asuvilta (kasveille persoilta) kissoilta. Tällä hetkellä olen löytänyt yhden kivan ruukunpidikkeen kirpparilta, mutta yksinään se ei oikein toimi. Jotain pieniä hyllyjäkin olen miettinyt. Tuo ratkaisu olisi kyllä täydellinen 🙂

  1. Kiitos Janna! Toi ehdottomasti piristystä seinälle 🙂 Täällä on sama juttu, kissa syö öisin yrtit, nyt ne saavat olla tuolla rauhassa. Varsinkin tuo persilja on kiinnostanut kovasti kisua ja on popsinut siitä aika paljon oksia 😀 Joku tuoksu siinä viehättää kun kesäisin tykkää puutarhassakin nukkua persiljan päällä kasvimaalla.<br />
   <br />
   Nämä ovat kyllä tosi käteviä ja jos ei kolme pidikettä riitä, niitähän voi laittaa niin monta kuin haluaa. Kiva kun jätit kommenttia!

 2. Todella ihana! Koko tila raikastui kertaheitolla 🙂

  1. Kiitos Syhi! Ihan samaa mieltä, nyt on keittiössä raikkautta ja vihreyttä se kaipasikin tuohon seinälle.

 3. Aivan ihana viherseinä! Mulle tuli heti ajatus, että haluaisin tuommoisen terassille talon ulkoseinään 🙂

  1. Arvaa tekikö mun mieli viedä nuo terassille 🙂 saa nähdä pitääkö ostaa vielä tuommonen viherseinä-pakkaus ulos. Sopii talon seinään kuin nakutettu.<br />
   <br />
   Mukavaa vappua!

 4. Hei, onpa aivan ihana ja raikas kokonaisuus! Tämä sopisi meillekin 🙂 Nuo ruukut sopivat kokonaisuuteen upeasti? Mistä ne olet hankkinut?

  1. Hei Tiina!<br />
   <br />
   Kiitos 🙂 Valkoiset pidikkeet ja valkoiset ruukut sopii minustakin hyvin yhteen. Jos haluaa väri-iloittelua niin voi laittaa värikkäät ruukut, jotka näkyvät tuolta pidikkeiden välistä. <br />
   <br />
   Keskimmäinen ruukku on lahjaksi saatu, se on valkoinen orkidearuukku. Nuo kaksi muuta ostin tällä viikolla Agrimarketista. Niissä oli sellainen vaijeri mukana että ruukut saa roikkumaan, mutta otin vaijerit pois ja laitoin ne tuohon. Amppeli Alaska nimellä niitä myytiin 4e/kpl.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *