Iso piha, paljon puuhaa!

DSC_4393%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4402%20%E2%80%93%20kopio%20%282%29.j

 

DSC_4408%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4424%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4411%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4398%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Iso piha, paljon puuhaa 😀 Piha on herännyt henkiin talven jäljiltä ja voi miten tykkään koko näkymästä <3 Jokainen laittaa pihaa oman näköisekseen, meidän pihalta löytyy paljon erilaisia puita, havuja, kiviä, polkuja ja kukkia. Kiitos muuten edelliseen postaukseen tulleista kommenteista, yllätyin itsekin miten paljon täältä löytyy erilaisia puita! Vihdoin tontilla alkaa näyttämään siltä että se on suurinpiirtein valmis 🙂 Projektejahan pitää aina olla. Kun saimme uuden puuliiterin valmiiksi, nyt alkoi grillipaikan laajennus betonirenkaan ympärille. Siinä on liuskekivistä tehty pieni alue jota jatketaan kyllästetyllä puulla. Tulee enemmän istumatilaa grillipaikalle. Taas piirsin miehelle millaisen alueesta haluaisin (tällä kertaa pyöreitä muotoja) ja viikonloppuna aloitetaan rakentaminen. Runko on valmiina, mies sen ennen töihin lähtöä kerkesi tekemään. Saa nähdä millainen tulee 🙂

Olen kolme päivää touhunnut puutarhan kimpussa, nurmikko oli levinnyt sora-alueelle ja sen siistimiseen meni yllättävän kauan aikaa. Tulppaanit ja helmililjat kukkii, enpäs muistanutkaan että penkissä oli noin paljon punaisia tulppaaneja. Niin sitä unohtaa mitä syksyllä on maahan istuttanut. Mutta ihan huippua että noin paljon istuttamistani sipuleista lähti kasvamaan! Ihmettelen vain että missäs ne valkoiset kukat on?! Olen aivan varma että valkoisiakin piti seassa olla..

Pyykit liehuu ulkona tuulessa, mikä huumaava kesän tuoksu niihin tarttui. Nautin tuolla ulkona touhuilusta, niin rentouttavaa. Saatan löytää itseni sieltä vielä iltamyöhään kitkemässä kukkapenkkiä. Tänään olen istuskellut hämähäkkikeinussa ja ottanut aurinkoa, mitkä ihanat kelit! Näistäkin kuvista suurin osa räpsitty suoraan keinusta 🙂 Kesä tuli vihdoin tänne Suomeenkin <3 Nautitaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *