Viikonlopun tehtävälista

DSC_6160%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_6150%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Hei lauantai! Välillä viikonloppu on mukava aloittaa suunnittelemalla tehtävälistaa viikonlopulle. Toisena viikonloppuna taas tekee mieli vain olla ja aloittaa viikonloppu ilman suunnitelmia. Arvaatko miten minun viikonloppuni alkoi 🙂 Tällä kertaa tuolla ensimmäisellä vaihtoehdolla, joten tiedossa on tälle ja ehkä huomisellekin päivää mm. puuliiterin reunalautojen maalaamista ja asennusta, lyhtyjen ja tunnelmavalojen lisäystä terassille, tavaroiden järjestelyä varastossa, uuden kaasugrillin putsausta ja siinä sivussa paljun lämmitystä (rankkaa puuhaa musiikin soidessa taustalla ;D). Kovin paljoa ei tarvitse tänään paljua lämmitellä, koska eilen olimme viisi tuntia(!) saunomassa ja paljuilemassa naapurissa. Kännykkä jäi kotia, joten en yhtään tiennyt mitä kello oli kun tulimme kotiin ja sehän oli keskiyö 🙂 Ihmettelinkin miten on niin pimeää. Nyt pitääkin jo laitella valoja tuonne ulos kera ajastimen, niin on mukavampi tulla pimeällä kotiin.

Eihän tästä ole kuin pari viikkoa kun illat olivat vielä valoisia? Vai muistanko aivan väärin. Elokuu mennyt niin nopeaa tässä koulujen alkua jännittäessä että varmaan dementia iskenyt 😀 No joka tapauksessa tuo pimeys on mennyt ihan ohi. Tytöllä alkoi koulu hyvin ja kuulema tosi kivaa olla ekalla luokalla. Vielä muistin miten kirjat päällystetään kontaktimuovilla, edellisestä kerrasta on toistakymmentä vuotta aikaa. Minä varmasti jännitin koulun alkua enemmän mitä tyttö. Mutta niinhän se taitaa aina olla, äiti jännittää enemmän mitä lapset. Ihana kuitenkin oli kuulla että hyvin oli mennyt eka viikko ja kavereihinkin oli jo tutustunut. Siitä se pienen koulutaival alkaa <3 Nyt aamupäivästä koko perheellä veneilemään ja sen jälkeen tehtävälistan kimppuun. Kuvissa muuten hääpäiväkimppuni, jonka isi ja lapset olivat käyneet ostamassa hääpäivänämme <3

Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa!

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *