Olohuoneen uusi seinä- Desenio.fi

DSC_7729%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Olohuoneen seinä, johon kaipasin jo yhdessä aiemmassa postauksessa katseenvangitsijaa, on nyt valmis. Seinustalta löytyy 50″ televisio ja halusin seinälle jotain kuvia, ettei televisio pistä heti ensimmäisenä silmään. Katse osuu (ainakin itselläni) nyt isoon 50x70cm muotokuvaan. Aivan upea valokuvaprintti, juuri sellainen jota seinälle kaipasinkin. Huomaan iltaisin tuijottavani ennemmin tuota taulukollaasia kuin televisiota. Eikö se oo silloin aika mieluinen!

Pääsin tekemään yhteistyötä Desenion kanssa, josta löytyy paljon erilaisia julisteita ja varmasti jokaisen makuun printtejä. Tästä pääsee kurkkaamaan koko valikoiman. Meillä ei ole olohuoneen seinillä muualla tauluja ja kun kaikki seinät ovat valkoiset, niin printit tuovat kivan lisän huoneeseen. Ihastuin kultaiseen sulkaan, nyt löytyy väripari riippuvalaisimelle sekä tekstijulisteeseen, joka oli sopivan kevyt hallitsevan muotokuvan seuraan. Suunnittelin tauluhyllylle myös neljättä taulua vaakatasoon, mutta tuo kolme on minusta sopiva määrä hyllylle. 

DSC_7570%20%E2%80%93%20kopio-tile.jpg

DSC_7613%20%E2%80%93%20kopio-tile.jpg

Lastenhuoneen tauluhyllylle laitettiin musta maailmankartta valkoisilla kehyksillä ja ehdotin lapsille että saavat merkata pienillä timanttitarroilla maiden kohdalle missä olemme käyneet. Innostuivat ideasta kovasti ja nyt täytyykin metsästää tarroja kaupasta. Eka `maa` jonka aikovat merkata on kuulema Lappi 😀 Lasten puheista huomaa että Lapin reissu oli heillekin ihana kokemus. Muistelevat matkaa usein ja opettajillekin olivat koulun alkaessa kertoneet että kävimme poroja ja joulupukkia moikkaamassa. Samalla kun asensin kehyksiä, kerroin lapsille että Lappi ei ole ulkomailla eikä myöskään Tampere. Tampere oli myös siis jostain syystä laitettu ulkomaiden listalle 🙂 Hassuja juttuja nuo pienet miettivät, ajattelivat varmaan että kun matka molempiin on niin pitkä niin nyt ollaan ulkomailla.

Helteet sen kuin jatkuu ja loppua ei näy. Lupasivat kuun vaihteen ylikin tällaista säätä ja sehän sopii paremmin kuin hyvin! Muita helteen suosijoita? Suunnittelimme ensi kuulle pientä hotellilomaa näin karavaanarielämän jälkeen ja ajattelimme suunnata sellaiseen hotelliin, josta löytyy myös kylpylä. Olisi lapsillekin kivaa tekemistä. 

DSC_7647%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Mitäs pidät printeistä, löytyikö suosikkia? Minun suosikkini on ehdottomasti tuo muotokuva 🙂

Yhteistyössä Desenio.fi

 

6 kommenttia “Olohuoneen uusi seinä- Desenio.fi

  1. Hyvältä näyttää, tosi kiva, että telkkari ei ole ainoa katseenvangitsija tilassa!

  2. Oi miten kaunis olkkari ja ihana tuo tuoli! Täällä haaveissa, vaikkei sille paikkaa olekaan ;)!

    1. Kiva kuulla, kiitos S ♥ Olkkari alkaa nyt olemaan sellainen kuin toivoinkin. Tuoli on ihana, mutta hankala puhdistettava 🙂

    1. Jes hyvä että jää kakkoseksi, se oli ajatuskin 🙂 Kiitos Jenna ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *