Valoa iltoihin

DSC_7775%20%E2%80%93%20kopio%20%E2%80%93

Myöhäisiltaa! Ja huomenta teille jotka luette postauksen aamulla. Vaikka helteet (ihanat sellaiset) jatkuu, niin illat ovat jo tosi pimeitä ja minä virittelin valot tuonne meidän terassille. Laitoin ajastimella valot päälle ilta kymmenestä aamukuuteen ja voi miten kivasti ne yölläkin sieltä loistaa sisälle. Valot ovat lastenhuoneen ikkunan edessä ja valaisevat sen verran sisälle ettei muita yövaloja tarvita lainkaan. Saatan illalla vielä kymmenen jälkeen istuskella sohvaryhmällä viltin alla musiikkia kuunnellen. Toinen suosikkipaikkani tai koko perheen suosikkipaikka on grillauspaikalla. Betonirenkaaseen kun laittaa tulet niin pysyy hyttyset loitolla ja tuli lämmittää varpaita. Grillauspaikka näkyykin hieman kuvassa vasemmalla. Tyttö oikein viime viikonloppuna toivoi että voitaisiinko äiti istua tässä tulen äärellä niin kauan että tulee pimeää ja pitihän se pienen toive toteuttaa. Toiset menivät jo nukkumaan, siinä me paistettiin nuotiomakkarat ja puhuttiin tyttöjen juttuja 🙂 Tuo 7-vuotias on ihana puhekaveri, juttua tulee niin paljon etttä hyvä kun äiti saa puheenvuoroa. Sitten kun tuli ihan pilkkopimeää niin nää tytöt lähti sisälle!

Voisko nämä tunnelmavalot jättää ihan jouluvaloiksi? Oli sen verran kova homma kiinnittää ne tuonne kattoon että taidanpa jättää jouluksi ne sinne roikkumaan, onpahan jouluvalot jo valmiina 🙂 Nyt hetkeksi tuonne sohvalle ja sitten nukkumaan.

Hyvää viikonloppua <3

4 kommenttia “Valoa iltoihin

  1. Ihanan tunnelmallista! Tekisi mieli itsekin laittaa tuollainen valaisinryhmä terassille 🙂

    1. Kiitos Syhi &hearts; Teidän ihanalle lasitetulle terassille sopisikin valosarja.

  2. Samat sanat kuin Syhillä, eli ihanan tunnelmallista! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *