Olohuoneen syksy

DSC_9723%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_9725%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_9735%20%E2%80%93%20kopio%20%282%29.j

Tykkään tästä meidän olkkarin syksylookista paljon. Rauhallinen värimaailma, puunsävyjä, lämpimiä tekstiilejä ja viherkasveja. Ja se tärkein – ei liikaa piensisustustavaraa vaan juuri sopivasti. Villahuopa oli kyllä hyvä ostos viime vuonna, sen alla otin eilen illallakin päikkärit. Päikkärit venyivät ja venyivät ja illalla ei meinannut uni tulla enää ollenkaan. Enkä ollut ainut. Tytöllä oli aamulla labraan aika verikokeisiin ja yö meni sitä jännittäessä. Halusi tulla meidän viereen nukkumaan, pidin kädestä kiinni ja vihdoin nukahti kahden tunnin päästä. Toinen oli niin kauhuissaan tulevasta aamusta. Onneksi saatiin kuitenkin verikoe otettua kun pidin tyttöä sylissä ja silitin päätä. Potilaalta pääsikin koitoksen jälkeen helpotuksen huokaus, ei se ollutkaan niin kamalaa mitä etukäteen asiaa mietti. 

Jos joku ihmettelee mitä peuralle on käynyt niin raukka sai osumaa pojan leikeistä yks päivä, joten joutuu nyt olemaan ilman häntää 😀 Saiskohan reiän paikattua askartelumassalla.. Mukavaa syyspäivää!

 

 

 

 

2 kommenttia “Olohuoneen syksy

  1. Kivannäköinen koti teillä, mitä nyt ehdin näkemään pienellä selauksella! Taidankin jäädä enempi seuraamaan! 🙂 Mistä nuo olohuoneen ihanat valkoiset verhot ovat? Minulla etsinnässä olohuoneeseen valkoisia verhoja ja nuo näyttävät kyllä hyviltä kun päästävät kuitenkin valoakin läpi 🙂

    1. Kiitos H ja lämpimästi tervetuloa! Tuosta oikealta sivupalkista `Näistä kirjoitan` kohdan alta löytyy kuvia eri tiloista meidän kodista. Olohuoneen verhot ovat Ikeasta, Vivan nimiset. Ollut jo monta vuotta käytössä ja tykkään kovasti eikä kyllä hinnalla pilattu, kympin verhot 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *