DIY valkoisesta askartelumassasta

DSC_9796%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_9811%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Hei marraskuu! Se tarkoittaa sitä että nyt alkaa joulujuttujen suunnittelu! Tuossa eilen kaupungilta kotiin ajellessani katse osui taloon joka oli laitettu täyteen jouluvaloja, siis ihan täynnä jokaista nurkkaa myöten, joten enköhän minäkin voi yhdet sellaiset jo ripustaa terassille 🙂 Oli kyllä näkemisen arvoinen kohde näin marraskuun alussa.

Jokavuotiseksi perinteeksi on muodostunut askartelumassasta tehtävät pakettikortit lahjoihin ja tällä kertaa niistä tuli tällaisia. Lapset olivat askartelussa mukana ja tekivät omia perhosia, tähtiä ja sydämiä. Osa massasta on vielä kuivumassa ja kunhan ne tuolta kuivuvat niin näytän mitä muuta tein. 

perhoset%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_9833%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_9779%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_9815%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_9770%20%E2%80%93%20kopio-tile.jpg

Käytin koristelussa mustaa pitsiä, nauhaa, erilaisia laseja ja kulhoja, joilla painoin kuviot massaan ja grillitikkuakin käytin apuna. Kaikki konstit käyttöön vaan! Pari tuntia vierähti äkkiä puuhastelussa. Osa menee joulupakettien päälle tänä vuonna, taakse voi kirjoittaa lahjansaajan nimen. Muutaman taidan laittaa myös kuusen oksille roikkumaan. Vitsit että olen ihan innoissani tulevasta joulusta enkä malta olla puhumatta siitä täällä blogin puolellakaan. Nämä eivät edes ole kovin jouluisia, joten ihan hyvin voi laittaa muihinkin lahjoihin koristeeksi. Lisää DIY juttuja on muuten tulossa tässä kuussa. 

Joko sinä olet aloittanut jouluaskartelut- millaiset?

Ps. Kiitos paljon sähköposteista, fb-viesteistä sekä postaukseen kommentoineille edelliseen postaukseen liittyen. Oli hyvä kuulla teidän mielipiteet kuvien luvattomasta käytöstä sekä muokkaamisesta enkä valitettavasti ollut ainoa jolle näin oli käynyt. Toivon että kuvien kopioinnissa ollaan tarkkana tästä eteenpäin ettei tällaista enää tapahtuisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *