Keittiö talviasussaan

DSC_0274%20%E2%80%93%20kopio-tile.jpg

DSC_0294%20%E2%80%93%20kopio-tile.jpg

Valoisuus ympärillä lisääntyi huomattavasti kun lumi satoi maahan. Saa nähdä onko vielä huomenna lunta kun lupasivat vesisateita joka puolelle Suomea. Jäisi edes pieni lumikerros.. Ihana käydä lenkilläkin kun samalla voi katsella talvisia maisemia, puut notkuvat painavasta lumesta ja lumi narskuu kenkien alla. Paljon mieluummin lenkkeilen lumimaisemissa kuin vesisateessa. Tekis mieli ottaa jo joulumusiikitkin mukaan!

Sisällä puunasin keittiön kuntoon ja tällaisena saa nyt olla talven ajan. Jouluksi vielä tähti ikkunaan, siinä on keittiön joulu yksinkertaisuudessaan 🙂 Yrttejä pitää löytyä pöydältä ehdottomasti myös talvella, toivotaan että pysyvät hengissä kun yleensä ne mulla kuolee talvisin. Keväällä ja kesällä rehottavat niin paljon että hyvä kun keretään syömään sitä tahtia mitä kasvavat. Ikkunasta kun katsoo ulos näkyy tekemäni havuköynnös. Hain paketin jouluvaloja lisää kun entiset lakkasivat toimimasta ja kiersin valot köynnöksen ympärille. Tulipa muuten kivan näköinen! Viikonloppuna koristelen pihaa enemmän ensimmäisen adventin kunniaksi. Siitä tulikin mieleen – millainen adventtikynttelikkö tänä vuonna..hmm.

DSC_0306%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Talvista tiistaista!

white & black - -

4 kommenttia “Keittiö talviasussaan

 1. Ihana köynnös! Lumi vaan kruunaa sen, kunpa ei tosiaan sulaisi pois! Mukavaa viikkoa sinne 🙂

  1. Näyttää vähän siltä että lumet sulaa tämän päivän aikana pois.. vettä sataa. Kunhan jouluna olis lunta..<br />
   Kiitos Jaana! Sinne myös &hearts;

 2. Kaunis köynnös, etenkin valojen ja lumen kanssa! Tuollaista itseasiassa mietin meillekin, mutta toteutus ontuu. Millä kiinnitit havut? Yrtit kyllä tuovat keittiöön ihanaa tunnelmaa, pitäisi itsekin ostaa täytettä keittiön yrttiruukkuihin.<br />
  Mukavaa viikkoa!

  1. Kiitos paljon Jossu! Tästä tuli niin kivan näköinen että taidan jatkaa vielä köynnöstä toisellekin puolen terassin kaidetta. Kiinnitin havut vihreällä rautalangalla, semmosia reilun kokoisia kuusen oksia vaan päällekkäin ja rautalangalla kiinni niin tulee nopeaan köynnöstä :)<br />
   <br />
   Kivaa loppuviikkoa &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *