Vastaanottamaan uusi vuosi

DSC_1433%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1370%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1381%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1359.jpg

Voihan kymmenet tuhannet kuvat! Eilinen ilta meni kuvien varmuuskopioinnissa ulkoiselle kovalevylle. Täällä ollaan flunssan kourissa ja enpä sitten keksinyt parempaa tekemistä tiistai-illalle 🙂 Olen moneen kertaan puhunut miehelle että pitäisi kuvat ja videot lapsista kopioida johonkin, jos käy niin huonosti että kone hajoaa niin KAIKKI häviää. Sain kuin sainkin eilen kymmenen vuoden kuvat talletettua kovalevylle ja sanonpa vaan että olipahan urakka 😀 Tästä lähin teen homman hieman aikaisemmin enkä jätä sitä kymmenen vuoden päähän. Siellä varmaan joku nyt ajattelee että voi hullu! 😀 Niimpä! Aika uhkarohkeeta jättää kopiointi tekemättä, kyllä siinä olis iso itku tullut jos kone olisi hajonnut. 

Meidät on kutsuttu veljelleni juhlimaan ja vastaanottamaan uutta vuotta 2016, huomenna pitäisi olla flunssat selätetty että päästään paikan päälle. Inkivääriteetä ja muita rohtoja on otettu, toivon mukaan päästään huomenna juhliin. Näiden huurteisten pihakuvien myötä haluan toivottaa teille oikein leppoisaa loppuvuotta ja onnea ja terveyttä vuodelle 2016. Happy new year! Kiitos kun olette olleet mukana matkassa <3

DSC_1411%20%E2%80%93%20kopio%20%E2%80%93

 

DSC_1410%20%E2%80%93%20kopio%20%E2%80%93

white & black - -

9 kommenttia “Vastaanottamaan uusi vuosi

 1. Tuo kuvien kopiointi on kyllä uuvuttavaa puuhaa! Itsellä on tapana siirtää koneelta ulkoiselle kovalevylle kuvat vähintään puolivuosittain. Useimmiten 3-4 kertaa vuodessa. Silloin pääsee helpommalla ja jos kone sattuu välissä kosahtamaan, katoaa kuvista vain pieni osa. Tärkeimpien tapahtumien jälkeen, kuten tyttären Vanhojen Tanssit tai matkakuvat siirrän heti kameran muistikortila ulkoisellekin.<br />
  <br />
  Meillä on rauhallinen uusi vuosi kotona koirulin kanssa. Odotan kovasti taas pidemmän viikonlopun tuomaa lepoa ja rauhaa. Vähän jäi tuo jouluinen löhö-fiilis päälle ja töissä on ollut takkuista olla nyt välipäivinä 🙂 Onnellista Uutta Vuotta! &hearts;

  1. Joo huh mikä homma! Sulla onkin kätevä tapa, täytyy nyt itsekin tallettaa kuvat kovalevylle useammin. Kauheeta jos ois kaikki hävinny.. <br />
   <br />
   Teidän uuden vuoden suunnitelmat kuulostavat hyvältä. Ihana kun nyt on vasta viikonloppu edessä, tuntuu ihan sunnuntaille mutta onneksi ei ole 🙂 Hyvää uutta vuotta &hearts;

 2. Ulkona on ollut niin kaunista, ihan kuin timantit kiiltelisi maassa ja puiden oksilla. Oksat ovat niin kaunniissa lumihunnussa. Näitä sun kuvia täällä ihastelinkin ja kissan kuvaa. Meillä on valkoinen kissa, joka viihtyy erityisesti sisätiloissa nyt pakkastan aikana.

  1. Kiitos Aikku! Näkymä on uskomattoman kaunis pihalla &hearts; Saa nähdä raaskinko vielä loppiaisena ottaa jouluvaloja pois, ne tuo niin kivan lisän lumisiin maisemiin. <br />
   <br />
   Meidän kisukaan ei tuntia kauempaa ole kerralla ulkona, heti tulee kurkkimaan ikkunasta sisälle ja ruokakupin kimppuun 🙂 Kesällä taas tykkää olla ulkona pitkiäkin aikoja. Hyvää uutta vuotta!

 3. Hyvää ja onnellista uutta vuotta! &hearts;

  1. Kiitos Tiia! Sinulle myös Ihanaa uutta vuotta &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *