Kuvia meidän jouluaatosta

DSC_1168%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1266%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1247%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1219-tile%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1137%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1308%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1123%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1085%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1286%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1261%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Herkuttelut ohitse, huomenna ruotuun ja mars salille! Joko siellä jouluruoka pursuaa korvista ulos? 😀 Tänään meillä tehtiin kinkusta lihasoppaa kun sitä näytti olevan vielä pari kiloa jäljellä. Ekaa kertaa paistettiin tuorekinkku ja kyllä maistui paremmalle mitä pakastettu versio, paljon mehukkaampaa. Kotona emme nauttineet jouluruokaa ollenkaan kun pääsimme joka päivä valmiiseen pöytään ja herkkuja oli yllin kyllin. Tiesinkin sen jo etukäteen joten turhaan olisin ostanut jääkaapin pullolleen ruokaa kun ne olisi jääneet syömättä.

Perinteeksi muodostunut aamusauna vaihtui pihasaunaan ja paljuun. Voi miten mahtavaa oli paljutella aamun hämärässä pipo päässä ilman sähköjä, kynttilänvalossa. Täällä on ollut koko ajan pakkasta ja ollaan saatu nauttia lumesta <3 Toiveeni toteutuikin aatonaattona kun lumihiutaleita alkoi leijailemaan enemmän maahan. Paljusta näkyi niin kauniit maisemat etten malttanut tulla sieltä pois ollenkaan.

Myös perinteeksi muodostunut joulupukin vierailu oli illan kohokohta ja minä kauhistuneena odottelin että milloin poitsu käy vetäisemässä pukilta parran irti. Kuulin kun lapset sipisivät että heti kun pukki tulee ja istuu tuolille niin käydään ottamassa parta siltä irti 😀 Me tiedetään ettei se ole oikea parta! No arvaatte varmaan miten kävi kun pukki saapui. Siinä istuivat kuin tatit hiljaa ja me aikuiset laulettiin pukille joululaulu kun lapset istuivat jännittyneinä penkeillä sanomatta sanaakaan. Ainut ääni oli hiljaa kiitos, kun hakivat pukilta paketteja 😀 Mitään vastausta ei pukki saanut siihenkään kun kysyi että onko täällä kilttejä lapsia. On tuo joulupukin vierailu aivan liian jännittävää 😀 Ja lapset kuitenkin uskovat vielä pukkiin mutta kuulema tietävät että pukki asuu naapurissa ja sillä on irtoparta kun pukki sitä aina puhuessaan nostelee paikoilleen 🙂 Saa nähdä miten ensi vuonna, joko lahjat on valmiina kuusen alla vai mennäänkö vielä tutulla naapurilla (lue joulupukilla) ja irtoparralla. 

Haikein mielin muistelen mennyttä joulua, olisi ollut niin ihanaa vielä jatkaa joulunviettoa läheisten seurassa. No onneksi vuoden päästä uusiksi <3 Reipasta uutta viikkoa kaikille!

white & black - -

4 kommenttia “Kuvia meidän jouluaatosta

  1. Ihanalta kuullosti ja näytti joulunne!<br />
    Ja teillä onnellisilla on lunta…<br />
    Leppoisaa loppu vuotta!♡

    1. Joulu oli ihanaa aikaa, olisi voinut kestää pidempäänkin. Lunta on jonkun verran ja kova pakkanen, vien vielä vesiämpäreitä ulos että saan uudeksi vuodeksi jäälyhtyjä. Mukavaa uuden vuoden odotusta Titti &hearts;

  2. Aivan mielettömän ihana tunnelma niin sisällä kuin ulkonakin &hearts;.

    1. Kiitos kaunis &hearts; Sininen hetki ulkona piti ikuistaa ja kävin myös ihan pimeällä räpsimässä kuvia, tunnelma pihalla oli niin upea. Kiva jos kuvista välittyi joulun tunnelmat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *