Vihreä valloittaa

DSC_0456%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0274%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0473%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Vihreä väri kukkien muodossa luo kodikkuutta keittiöön. Viherseinä on ollut viime vuoden toukokuusta asti yhdellä keittiön seinällä ja olen vaihdellut siihen kukkia silloin tällöin. Muutama yrttikin siinä on tainnut olla. Tykkään älyttömästi tuosta alaspäin laskeutuvasta kukasta, (nimi ei nyt millään tule mieleen) jonka sain äidiltäni. Alkuun siinä oli sama kukka pienemmässä koossa, mutta äiti raaski luopua omastaan ja ehdotti että vaihdetaan kukkia. Tänään hain saniaisen muratin tilalle ja nyt seinä alkaa olla aika kiva! Ja uskokaa tai älkää, bonsaipuuni on ollut hengissä jo yli puoli vuotta, wuhuu! Uusia lehtiäkin on ilmestynyt paljon. 

Viikonloppu meni pian ohitse kun oli paljon mukavaa puuhaa niin sisällä kuin ulkonakin. Pakkasten lauhduttua ollaan oleskeltu pihalla ja rakennettu lumimajoja takapiha täyteen. Sinne meni muuten majojen seiniin viime syksynä istuttamani sipuleiden tikut, joihin olin kirjoittanut mitä mihinkin istutin että yllätyksiä luultavasti tulossa kevään koittaessa 😀 Ei sovi mennä repimään rikkaruohoja kukkapenkistä. Nyt vielä tv:n pariin hetkeksi, taidan katsoa jonkun leffan kun nukuin aamulla kymmeneen(!). Ei väsytä sitten yhtään. Kiitos muuten leffasuosituksista! Hyvää yötä.

8 kommenttia “Vihreä valloittaa

 1. Alaspäin roikkuva kasvi on kultaköynnös. Kivan näköinen tuo viherseinä. 🙂

  1. No sehän se, en millään muistanut nimeä 🙂 <br />
   Kiitos Irina, mukavaa viikkoa!

 2. onpa kiva!raikas ja rehevä.ilm.muratti ja kultaköynnös.mikä tuo pieni sipulikukkanen on?hauskannäköinen.

  1. Kiitos Nanna! Se on se bonsaipuuni, joka vaan kasvaa kasvamistaan 🙂 Varmaan tykkää olla tuolla seinällä kun minun käsittelyssä vieläkin elossa.

 3. Onpa kiva tuo viherseinä.<br />
  Itsekin huomaan kaipaavani vihreää väriä… -herneenversoja kasvatan ja eilen Ikeassa huomasin katselevani kankaita joissa oli vihreää (ja yhtä ostinkin).<br />
  Teidän keittiö on ihana!♡

  1. Mulle ei ole vielä (huom. vielä :D) tullut vihreän kaipuuta muualle kuin kasveissa 🙂 Saa nähdä iskeekö vihreä tekstiileissäkin. Mun on kyllä pakko laittaa herneenversoja kasvamaan kuin näin sun kuvat!<br />
   <br />
   Kiitos Titti &hearts;

 4. Mitkä ruukut ja pidikkeet sinulla kukille on? Ihana viherseinä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *