Ilta olkkarissa

DSC_1885%20%E2%80%93%20kopio%20%E2%80%93

Täällä meinaa flunssa saada yliotteen. Olen koittanut vastustella vastaan ja kävin tälläkin viikolla neljä kertaa salilla. Harvoin mulle nousee kuume ja nyttenkin pelkkää flunssaa joten urheilen ihan normaalisti. Tuo kaktus voisi silti jo kurkusta häippästä 😉 Illat on mennyt sohvalla löhöillessä meidän 14-vuotias kisukaveri seurana <3 (Hautautunut tuonne pehmeän viltin sisään.) Ikkunasta näkee lasten leikit joten turvallisin mielin voi lapset päästää ulos leikkimään ja itse seurata sohvalta. Meillä ei edes ne -32C pakkaset pitäneet lapsia sisällä vaan halusivat mennä lumilinnoja tekemään ulos. Tällä hetkellä sataa vaakatasossa räntää ja siellä myllertävät taas lumen seassa 😀 Pitää laittaakin sauna päälle että saadaan aamuksi vaatteet kuiviksi.

Laitoin bluetoothin kautta musiikit soimaan kaiuttimeen, tuo kaiutin on kyllä ollut niin huippulaite. Yö ja Johanna Kurkela ovat tämän hetken kuunnelluimmat tässä talossa! Ajattelin ottaa imurin ja mopin käteen ja tehdä jo nyt viikonloppusiivot, mutta sohva vei tällä kertaa voiton. Katsotaan sitä siivousta myöhemmin. Joskus on vaan ihana olla tekemättä mitään ja kuunnella musiikkia. Nyt huutelen lapset sisälle kuumalle kaakaolle ja otetaan muutamat Uno-matsit. Unosta on tullut meidän lempparipeli iltaisin koko perheen kesken. Vietimme miehen kanssa vuosipäivää tuossa yksi päivä ja ajateltiin juhlistaa sitä joku viikonloppu, kunhan tässä ehditään. Ei kuitenkaan Unon merkeissä, heh heh 😀 😀 Tavattiin tosi nuorena, voi sanoa että puolet minun elämästäni ollaan vietetty yhdessä. Onnellisia yhteisiä vuosia on edessäpäin vielä paljon <3 Olen aika tempperamenttinen luonteeltani ja mies taas on rauhallinen – eikös sitä sanota että vastakohdat täydentävät toisiaan 🙂 Jotain kivaa hotellilomaa voisi alkaa suunnittelemaan juhlan kunniaksi.

2 kommenttia “Ilta olkkarissa

 1. Tuo olohuoneen pöytä on kyllä niiin kivan näköinen!<br />
  <br />
  Aloin miettimään että melkeinpä sitä on jo kohta itsekin ollut puolet elämästä miehen kanssa yhdessä. Täällä myös niin, että mies rauhallinen ja minä tempperamenttinen. Näin se pappikin meille sanoi että vastakohdat täydentävät toisiaan &hearts;

  1. Kiitos Marru! <br />
   Aika mennyt niin nopeaa, vähän liian nopeaa 🙂 ollaan tässä talossakin asuttu jo seitsemän vuotta ja tuntuu että vastahan se rakennettiin.<br />
   <br />
   Näinhän se on, jos molemmat olisi yhtä temperamenttisia niin elo voisi olla aika mielenkiintoista, varsinkin jos toinen olisi yhtä jääräpää kuin minä ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *